Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig olyanba szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyanba szeretek bele akibe nem kellene?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok.

Sokak szerint csinos, és álltalában a kisugárzásom, jó kedvem miatt sokan szeretnek. (ilyen helyen is dolgozok)

Van rajtam 5-8 kg fölösleg de igy is jól érzem magam, elfogadtam magam.

Az a helyzet hogy véget ért egy 3 éves kapcsolatom és azóta folyamatosan rossz emberekbe szeretek bele...

Mindegyiknek vagy barátnője vagy felesége van...mégis volt már olyan hogy jártak utánam..én is bejöttem nekik, de azért nem avgyok hülye egy családapával kikezdeni...de komolyan mondom vonzom az ilyen férfiakat és ne 30 meg 40 évesekre gondoljatok...

Én ezt nem értem....aki meg nem foglalt az meg játszik és nem adja egyértelműen a tudtomra hogy kellek vagy sem....néha azt érzem meghülyül értem...máskor meg inkább nem is mondom...

Én nem tudom mit csinálok rosszul....

Vélemény?

2010. ápr. 26. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj nekem, én nem vagyok nős, se barátnőm nincs. 21/F
2010. ápr. 26. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem azt mondta valaki és BEJÖTT!, hogy mindig arra koncentrálj, a lehető legrészletesebben, hogy milyet szeretnél és a tudatalattid azt fogja keresni, és megtalálni!!

tehát ne arra, amilyet nem.

próbáld mindig a lehető legrészletesebben elképzelni álmaid pasiját

én is vonzottam a megbízhatatlan, meg drogos, meg rossz pasikat és így 25 évesen találkoztam az első normális barátommal!

szóval működik!!!

2010. ápr. 26. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül!
2010. ápr. 26. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes, mármint, hogy nehezen talál az ember magának társat. Majd jön, csak keresd...
2010. ápr. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!