Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gimi óta szeretek egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natural88 kérdése:

Gimi óta szeretek egy lányt, és nem tudom elfelejteni. Te mit tennél?

Figyelt kérdés

16-17 évesen amikor gimit váltottam, Ő az osztálytársam, sőt a padtársam lett, tisztára karma, habár nem hiszek benne. Ő volt az első nő aki képes volt megfogni, és beleszerettem. Azóta leérettségiztem, elvégeztem az egyetemet, sokat csajoztam, próbáltam járni más lányokkal, de éjjelente mindig róla álmodom. Van egy képem róla amit mindig magamnál hordok, tudom ez tiszta nyál, de ha szarul érzem magam csak megnézem, és jobban leszek.

Ő volt az egyedüli lány aki iránt mély érzelmeim voltak, é most 8 év után is ugyanolyanok. Tiszta vanilia égbolt:D

Hogyan felejthetném el?

2012. júl. 26. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Sehogy. Pont a sógornőmbe volt így szerelmes egy fiú. 6 év után jöttek össze, miután végre szabad lett a kiszemeltje. Ebben csak egy probléma van. A sógornőm soha nem lesz szerelmes belé. Sajnálom a srácot, mert nemsokára egy hatalmasat fog esni.

Nem kell elfelejtened, de ne éld magad abba, hogy egyszer összejöttök, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok. Erre keress mást. Ha lesz más, akkor az érzések elhalványodnak.

2012. júl. 26. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért kéne elfelejtened? Keresd meg, ha nem tartjátok a kapcsolatot.
2012. júl. 26. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Legjobb ha elfelejted. Én is éreztem már így egy lány iránt bár nem egy suliba jártunk, mindig rágondoltam csak és ezért nem tudtam csajozni se rendesen mert sok lányba csak őt láttam meg sok olyan lány volt még akikbe nem voltam annyira szerelmes csak fellángolás szinten. Engem 5 évig kísértett ez a sors persze a lánnyal jó barátok voltunk de nem jöttünk össze és nem tudja azt a mai napig sem hogy mit érzek iránta. Most is összejött egy sráccal és olyan szinten hogy már össze is költöztek a lány elköltözött jó messzire innen már nem is beszélünk mert akárhányszor ráírok facebookon mindig leráz, persze már kezdem őt elfelejteni és kezdem túltenni magam rajta mert már 1 éve tart hogy nem beszélünk és már kezdem elfelejteni de nagyon nehéz, a legegyszerűbb módja ami nekem be vállt a csajozás keresni kell más lányokat akikbe nem látod a szerelmedet hanem egy teljesen más szerelmet és jövőt látsz benne így talán idő múlva végleg elfogod tudni felejteni.
2012. júl. 26. 15:55
 4/4 Alaque ***** válasza:

Tudod, mi a te bajod? Nem nem tudod elfelejteni, hanem NEM AKAROD. A kerdesed magyarazataban te magad is leirtad, hogy ez a bajod. Igy nehez lesz, tenyleg. Noj fel, lepj tovabb. Ne altasd magad karmaval meg ilyen baromsagokkal. En is voltam igy, de szerencsere viszonylag hamar, egy ev utan rajottem, hogy nem a sors kinoz engem, hanem en magamat. Kezdetnek mondjuk hajitsd ki a francba az ezer eves fenykepet. Nem, ne tedd el a kis dobozkadba a szuleid hazaban, a gyerekkori szobadban, hanem gyurd ossze, es hajitsd bele az elso kukaba.

Ennyi ido utan nem konnyu beismerni, hogy magadat kinoztad eveken at, de ha szabasulni akarsz tole, akkor akarnod kell. Minden tiniszerelem mely sebet hagy, plane, ha valaki erzekenyebb tipus, de konyorgom, legy ferfi!

Sok sikert kivanok!

2012. aug. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!