Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karika48 kérdése:
Két nőt szeretek. Döntenem kellett. A párom mellett döntöttem, de nem tudom helyesen döntöttem-e? Nagyon hiányzik! Főleg a szex. Lehetek még boldog? Segíthetne vki elfelejteni (? )
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 21:41
2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy az csak átmenetileg ..legfeljebb.
2011. máj. 5. 21:46
3/10 anonim válasza:
Szerintem az a hajó már elment de ki tudja ússz utána ha úgy érzed rossz fele mész
4/10 A kérdező kommentje:
warum? :érdekes! Ugyanezeket a szavakat "használta" a Drága,velem kapcsolatban. "Ez a hajó már elment"
Jelenthet ez vmit?
2011. máj. 5. 22:25
5/10 anonim válasza:
Lehetsz boldog,de ha szereted a másikat,akkor miért nem őt választottad?De ha ő is azt írta,hogy ez a hajó már elment,akkor ő már tudta azt,hogy te nem fogsz kilépni a jelenlegi kapcsolatodból.Ha rossz egy kapcsolat,akkor inkább lépni kell,mert ezzel a másik is sérül.De ha a jelenlegi kapcsolatod nem a legjobb,tuti jönni fog valaki,aki ezeket az érzéseket újra elő hozza benned.És akkor kell okosan döntened.
7/10 anonim válasza:
Hát ha ezeket a szavakat használta akkor csalódott hogy nem őt választottad, mert ő szeret. Szerintem ha gyorsan reagálsz akkor még egy kis csellel megfoghatod (pl kicsit húzod az agyát míg kitalálod hogy mi legyen) De okosan hogy nehogy észrevegye az "asszony"
8/10 anonim válasza:
Nem lehet egyszerre két nőt szeretni. Úgyhogy csak találd ki, hogy valójában melyiküket szereted?
(szerintem egyiket sem, de mindegy)
9/10 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit,akkor nem érzel más iránt is szerelmet szerintem.Egyet értek az előző válaszolóval,talán egyik sem az igazi.
10/10 A kérdező kommentje:
még csak 48,de 38-nak érzem magam.
Terveid vannak velem?
2011. máj. 8. 06:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!