Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már jó régóta "szakítottam" egy sráccal akit szeretek, és nem tudom elfelejteni? (folytatás lent)
Már jó régóta ,,szakítottam" egy sráccal akit szeretek,és nem tudom elfelejteni.Nem tudok túllépni rajta,még mindig nagyon sokat gondolok rá.Igazából még randizni sem tudtunk(ide nem illő okok miatt),1 órányira van tőlem,és szerinte ez túl sok,és csak 1 randit ér.Szakított a csajával,erre megint nekem írogat.Miért nem hagyja h elfelejtsem?Mért hozzám jön mindig segítségért?Hogyan tudnám végre kiverni a fejemből végleg?
Annyira el szeretném végre már felejteni,de egyszerűen képtelen vagyok rá. :'(
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszi a válaszokat.Mondjuk szerintem is túl sok ez az 1 óra,ezért is akarom még jobban sürgősen kiverni a fejemből.
Msn-ről meg hát nem akarom letiltani,nem akarom teljesen elfelejteni,meg hát szerintem az emlékeitől nem szabadulhat meg az ember.Más pasit próbáltam keresni,de mindegyik csak rövid távú kapcsolatot akar,meg szórakozni,kihasználni,én pedig távol állok az ilyentől. /Én is egy kicsit megijedtem,hogy ő is megint szeret és akar valamit ezért írogat nekem.Szóval most kicsit tehetetlennek érzem magam./:S
Remélem majd lesz egy másik srác aki elvonja előle a figyelmem...Vagy valami.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!