Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy boldogtalan ember miért nem lehet egy jó társ?
Figyelt kérdés
Sokat hallani azt, hogy az keressen párkapcsolatot, aki boldog, kiegyensúlyozott. Mi van akkor, ha valakinek már évek óta nem volt kapcsolata vagy akinek egyáltalán nem volt ő, hogy legyen boldog? Akinek van barátja/barátnője sokkal tartalmasabban telnek a napjai, ha van valami gond az életébe jobb esetbe közösen megoldják és aki szeretetben él az sokkal boldogabb, mint aki nem találta meg.
Most őszintén miért baj másoknak az, hogy nem vagyok valami boldog és tartalmatlan az életem? Miért abból kell kiindulni, hogy párkapcsolatban is ilyen leszek. Sose voltam még szerelmes és szeretnék végre egy komoly párkapcsolatot.
Mintha magamat olvasnam én sem ertem :D de én teszek a boldogsagomert és ha a másik felém nem jön össze? Nem érdekel. Sok jó dolog van az életben amit szívesen csinálok bár ott van a magány bennem de próbálom elfedni :) csinálj te is így hobbizz sportolj szorakozz vedd lazara és ne ilyeneken kattogj. Engem már nem érdekelnek a nők mert nem tehetek róla ha olyannal beszélgetek képes vagyok osszezavarodni és beszélem a sok semmit... Inkább beszélek olyannal lazán aki nem jön be és egyszerűen tudok vele csevegni :)
2016. márc. 29. 10:52
2/12 anonim válasza:
jó kérdés
2016. márc. 29. 11:07
3/12 anonim válasza:
Az ilyen személlyel kérdező az a baj, hogy ha egyszer párkapcsolata lesz, akkor a párján kívül nem lesz más igazi öröme az életben. Ha a párja nélkül tartalmatlan az élete, akkor nem fogja elfogadni, ha a párjának esetleg más tartalom is van az életében rajta kívül, vannak barátai, hobbija, szenvedélye, nélküle is tudja jól érezni magát. Az ilyen emberek sokszor kisajátítják a másikat, nem akarják elengedni szórakozni, hiszen ha ő máshol van és nem velük, akkor ők addig unatkoznak, szenvednek, rosszul érzik magukat. Ha pedig egyszer szakításközeli helyzetbe kerül a kapcsolat, semmiképpen nem hajlandóak ezt elfogadni, hiszen a kapcsolat végével az életük is teljesen tönkremenne, így abban az esetben is ragaszkodnának a másikhoz, ha esetleg a kapcsolat romokban hever, és nem is illik össze igazán a két fél.
2016. márc. 29. 11:21
4/12 anonim válasza:
Én ezt ilyen formában ezt nem láttam leírva... az viszont tény és való, hogy akkor nehezebben fog összejönni egy párkapcsolat, ha az ember arcára rá van írva, hogy nincs kibékülve magával és szorong. És a maga érdekében is el kellene mennie pszichológushoz, mert az már baj, ha egy másik embertől várja azt, hogy ő boldog legyen.
2016. márc. 29. 11:22
5/12 anonim válasza:
Amit a 3as írt teljesen rám illik, de nem vagyok boldogtalan és már párom is van. Alapjában véve jó kedélyű ember vagyok, mégha sokszor nincs is rá okom.
2016. márc. 29. 11:26
6/12 VirágésBence válasza:
Én is szoktam azt mondani, hogy először tedd magadat rendbe és aztán ismerkedj másokkal, azért, mert szerintem az élet azért dob eléd szituációkat, hogy tanulj belőlük, pl ilyen az, hogy megtanulj egyedül is boldog lenni. Nekem ez az életfilozófiám, majd ha tanultál belőle jönnek a jobb dolgok az életben. Persze ha nem ennyire spirituálisan nézzük a témát, akkor egyszerűen csak azért, mert ha ismerkedsz valakivel, az érzi rajtad, hogy mennyire vagy elégedett az életeddel és hogy állsz a dolgaidhoz, egy kiegyensúlyozott ember könnyebben ismerkedik és mások is jobban érzik vele magukat.
2016. márc. 29. 11:26
7/12 anonim válasza:
"az élet azért dob eléd szituációkat, hogy tanulj belőlük, pl ilyen az, hogy megtanulj egyedül is boldog lenni."
Eddig én is ezt hallottam nagyon sok embertől. Viszont én visszakérdeznék. Ha boldog vagyok egyedül is, akkor minek mellém egy ellenkező nemű ember? Teljesen felesleges nem?
Hiszen nem tőle várom a boldogságot, megtaláltam egyedül. Neki nincs semmi szerepe sem.
2016. márc. 29. 11:39
8/12 A kérdező kommentje:
#3 Szívesen alkalmazkodnék a hobbijához a baráti társaságához, mert így is nehezebben ismerkedek, már ezektől is tartalmasabb lenne az életem, ha találnék magam mellé egy olyan lányt akivel kölcsönös a vonzalom. Nem találok, mert kevés olyan lány van akivel jól kijövök és tetszene is.
2016. márc. 29. 11:50
9/12 A kérdező kommentje:
Na meg szórakozni is mennék vele, ha szeretem mert akkor csak ketten lehetünk, egymás mellett és nem magamban.
2016. márc. 29. 11:52
10/12 anonim válasza:
Épp ez a baj, hogy szívesen alkalmazkodnál, mennél vele stb. Ez egy szintig jó, és nyilván kell is, de ha nem kölcsönös, akkor nagyon sok konfliktust szülhet (kölcsönös = ő is megismeri a te hobbidat, barátaidat, te szórakozásodat stb.). Ahogy írod, szívesen mennél vele, de vajon el tudnád-e fogadni, ha nem vinne magával mindig mindenhova? Mit kezdenél magaddal, ha ő el akarna menni valahova nélküled?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!