Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy van olyan ellenkező nemű ember, akivel igazán összeilletek lelkileg? Aki igazi társatok lesz?
Figyelt kérdés
Akivel mindig tudtok beszélni mélyebb dolgokról és hasonlóak vagytok stb.
Én nem hiszem, hogy fogok ilyet találni. Soha.
2014. ápr. 12. 21:45
1/32 anonim válasza:
Igen, volt, csak elválasztott minket az élet.
2/32 anonim válasza:
regen hittem benne, de ma mar nem. esetleg egy a milliobol van ilyen, de az nem en vagyok :)
3/32 anonim válasza:
Igen, csak az a baj, hogy 8600 km-re lakik.
4/32 anonim válasza:
Én se hittem, de féléve megismertem valaki ilyet :) és úgy tűnik, hogy ő is ilyesmiket gondol rólam :)
6/32 anonim válasza:
Nem nagyon hiszek az ilyesmiben, ráadásul szerencsétlen is vagyok szerelmi téren.
7/32 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy van ilyen. Az már másik kérdés, hogy meg fogjuk-e találni valaha, de én hiszek benne.
8/32 anonim válasza:
Igen hiszem mert mi megtaláltuk egymást.Egy éve együtt vagyunk,örömben,bajban ugyanúgy megnyugszik a lelkünk ha egymás közelében vagyunk.Imádjuk egymást
10/32 anonim válasza:
Ha nem is létezik, még akkor is inkább hiszek benne, mert elviselhetetlen az élet anélkül, hogy ne törekednék a megtalálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!