Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy boldogtalan ember miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy boldogtalan ember miért nem lehet egy jó társ?

Figyelt kérdés

Sokat hallani azt, hogy az keressen párkapcsolatot, aki boldog, kiegyensúlyozott. Mi van akkor, ha valakinek már évek óta nem volt kapcsolata vagy akinek egyáltalán nem volt ő, hogy legyen boldog? Akinek van barátja/barátnője sokkal tartalmasabban telnek a napjai, ha van valami gond az életébe jobb esetbe közösen megoldják és aki szeretetben él az sokkal boldogabb, mint aki nem találta meg.

Most őszintén miért baj másoknak az, hogy nem vagyok valami boldog és tartalmatlan az életem? Miért abból kell kiindulni, hogy párkapcsolatban is ilyen leszek. Sose voltam még szerelmes és szeretnék végre egy komoly párkapcsolatot.

2016. márc. 29. 10:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#6 Bence tudod, hányszor próbáltam meg ezt meg, hogy igenis boldog leszek egyedül és elfoglalom magamat? Sokáig én is ezt az életfilozofiát éltem, de nem lettem tőle boldogabb, mert nem tudom, hogy mitől lennék boldogabb és ezért vagyok arra, hogy találjak valakit akivel kölcsönös lehet a vonzalom és vele szervezek programokat, mint séta, kirándulás, étterem, utazgatás, hajókirándulás, főzés sorolhatnám még. Tudom, hogy ezeket egyedül is megtudom csinálni, de fele annyira nem élvezetes, mint valakivel.
2016. márc. 29. 12:01
 12/12 A kérdező kommentje:
#10 Nyugodtan menjen nélkülem, sok olyan lány van aki a barátnőivel szeretne lenni néha, nem kell egész nap a nyakamon lógnia, hagynám levegőhöz jutni.
2016. márc. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!