Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják a nők, hogy maguk alatt vágják a fát a lúzer pasikon való gúnyolódással?
Egyre többször tapasztalom itt is, meg máshol is (élőben), hogy azokat a pasikat, akik lúzerek, rendszerint megalázzák. Tudom, hogy most azt fogják mondani, hogy nem, de a saját példámon tudom mondani, hogy igen. Ezt csak azért mondom, mert a nőknek azért van ehhez bárorságuk, mert azt gondolják, hogy ez a pasi semmiféle veszélyt nem jelent rájuk, hiszen egy csicska, egy nőt sem tud felszedni. Ide jött a bolond, hát nevessünk rajta.
Nos... Én vállalom, hogy lúzer voltam. Engem is megaláztak a nők kegyetlenül. Már nem vagyok azonban az. Nem fogom leírni az élettörténetem, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy most már nem okoz nekem gondot az sem, hogy egyszerre több nővel flörtölgessek. Viszont minden egyes sikerem után előjön bennem az, hogy ezek a nők is korábban megaláztak volna, így azon kapom magam, hogy gyakran azon viaskodom, hogy szex után irgalmatlanul kizavarjam a lànyt a szobámból, enyhítve ezzel a régi sérüléseket.
Ezt a kérdést figyelmeztetésként írtam ki: ne bántsátok a lúzereket. Lehetséges, hogy évekkel később sokra viszik, népszerű srácok lesznek, és minél több sérelmet szenvedtek el, annál többet fognak majd leverni más nőkön (vagy a régieken, akikkel összejönnek), amikor hatalom kerül a kezükbe.
Én tudom milyen így élni... Viaskodom ks sokat..
Ennyit akartam mondani, sziasztok.
C-csak épp feljöttem, n-nagyon nem érdekel mit gondoltok, nem is én írtam ki igazából, maunika, LELKI állapotban voltam. M-meg egyébként csajjal is találkoztam.
Ember, többet pörögtél ezen, mint egy táncoló egér, utána szánalmas úgy tenni, mintha fölöttébb állnál a szarnál, mint amit eredetileg írtál. Annál már csak az a szomorúbb, hogy te komolyan mentegetni akarod magad egy anonim masszának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!