Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják a nők, hogy maguk alatt vágják a fát a lúzer pasikon való gúnyolódással?
Egyre többször tapasztalom itt is, meg máshol is (élőben), hogy azokat a pasikat, akik lúzerek, rendszerint megalázzák. Tudom, hogy most azt fogják mondani, hogy nem, de a saját példámon tudom mondani, hogy igen. Ezt csak azért mondom, mert a nőknek azért van ehhez bárorságuk, mert azt gondolják, hogy ez a pasi semmiféle veszélyt nem jelent rájuk, hiszen egy csicska, egy nőt sem tud felszedni. Ide jött a bolond, hát nevessünk rajta.
Nos... Én vállalom, hogy lúzer voltam. Engem is megaláztak a nők kegyetlenül. Már nem vagyok azonban az. Nem fogom leírni az élettörténetem, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy most már nem okoz nekem gondot az sem, hogy egyszerre több nővel flörtölgessek. Viszont minden egyes sikerem után előjön bennem az, hogy ezek a nők is korábban megaláztak volna, így azon kapom magam, hogy gyakran azon viaskodom, hogy szex után irgalmatlanul kizavarjam a lànyt a szobámból, enyhítve ezzel a régi sérüléseket.
Ezt a kérdést figyelmeztetésként írtam ki: ne bántsátok a lúzereket. Lehetséges, hogy évekkel később sokra viszik, népszerű srácok lesznek, és minél több sérelmet szenvedtek el, annál többet fognak majd leverni más nőkön (vagy a régieken, akikkel összejönnek), amikor hatalom kerül a kezükbe.
Én tudom milyen így élni... Viaskodom ks sokat..
Ennyit akartam mondani, sziasztok.
Itt senki nem tud olvasni? Az, hogy viaskodik magával, hogy egy hatalmi pozícióban visszaéljen-e ezzel, ahogy vele tették vagy ne éljen, az mióta bosszú? Egyelőre pont, hogy az embersége kerekedett felül a bosszúvágyán, ami szerintem önuralom és erkölcs szempontjából is példás. Én kitartást kívánok neki a továbbiakban.
33/f
Nekünknem bosszantó, amit lenyomsz itt. Nekünk tökmindegy az is, hogyan mérgezed magad tovább a gyűlölettel. A "fenyegetéseid" pedig... jujj de megijedtem.
Bántottak engem is, kaptam elutasítást, hagytak már ott csúnyán, használtakmár ki.. Mégsem szórom a mérgemet a világba, hogy "disznó pasik, ti mind, akik ezt olvassátok, jól vigyázzatok". Ez nem sikeresség, csipán egy kicsinyes pha$z veri a nyálát a státusszimbólumaira, és próbálja eladni a nagyfiút, miközben egy óvodás értelmi szintjén van érzelmileg.
Erre mondta anno Bill Gates, hogy legyenek kedvesek a stréberekhez is, mert lehet, ők lesznek a főnökeik :DDD
Viccen kívül: engem is baxogattak, mert nem voltam egy suli sztárja. Pontosabban egy csaj indította el a dolgot, úgy, hogy amúgy nő vagyok.
Először is: vannak nők az életembe, akikkel kifejezetten jóban vagyok ismerik a gondolataimat, a múltamat, stb.
Másodszor: vannak nők, akik vitatottak. Mert nem tudom eldönteni, hogy valóban olyan kedvesek-e mint amilyennek látszanak, vagy olyan kis cafkák, akik bántottak engem annak idején. Velük szemben viaskodom, hogy mit tegyek.
Harmadszor, vannak nők, akikről tökéletesen tudom, hogy milyen lelkületűek. Ők voltak azok, akik annak idején röhögtek rajtam, ma meg már bekapnák a farkamat. Nekem lelkileg jót tesz, ha most én űzhetek velük játékot, egyszerűen szükségem van egy ilyen korszakra. Lehet, hogy amikor majd idős emberként visszatekintek erre a korszakra, akkor elítélem a tetteimet, de most így látom helyesnek.
Zárásként egy megjegyzés:
Az ide irogató nők az esetek nagy részében képmutatóak. Tesznek arra, hogy én mit teszek, és leszarják a nőtársaikat is. Önmaguk miatt írták ezeket a kommenteket, mert félnek attól, hogy egy ilyen fazonnal összehozza őket a sors, aki majd kibaxik velük. Pedig ezt a topikot épp emiatt nyitottam. Ezt megelőzni úgy lehet, ha a gyengébb embereket nem bántjátok, mert bizony kerülhet hatalom a kezükbe és akkor ti húzhatjátok a rövidebbet. Ez nem fenyegetés, ez tanács. A nők is sokmindenkivel kibaxnak, nem is kicsit. Én pl. hajléktalan is lettem egy éjszakára az exem miatt.
Nos, tobábbi szép estét. A hétvégén talán majd visszanézek ide, mert a napokban fontos dolgaim lesznek. Sziasztok.
Még mindig egy lúzer vagy.
Lefordítom a sztorit: A, B és C lány megalázott, ezért a gyanútlan L-en, M-en és N-en állsz bosszút. Mi a franc.
Phd es ragozas. Atombiztos kombinacio. Ahogy a luzer sorra dugja a csajokat es befenyit mindenkit. Szerintem a mai naptol meg tobben rohognek rajtad, legfeljebb nem ismernek.
43F
#25:
Nagyon nehéz a felfogásod.
De nekem hidd el nyugodtan, hogy sose fogok kikötni az agyadban, te se az enyémben, és nyugodt lélekkel küldenélek el melegebb éghajlatra, ha leszólítasz. Továbbra se érdekel, hogy szerinted ez megalázó.
99,9999999% esély van, hogy egyszer se futunk össze életünk során.
Ennek a fenyegetésnek akkor lenne értelme, ha ide kiteszed a fb-od, vagy a fényképed névvel, címmel, hogy veled kedvesnek kell lenni, különben átmész állatba.
Egy arctalan lúzer köpködése nem érdekli a kutyát se.
Igazság szerint, amikor kiírtam ezt a gagyi kérdést olyan lelki állapotban voltam, hogy tényleg jó szándékkal írtam ki.
Nekem aztán mondhatod, hogy lúzer, rólam lepereg, hiszen úgy kitanultam az élet főbb területeit (ismerkedés, pénzcsinálás, a lexikális tudásom nagyobb az àtlag emberénél), hogy nem érdekel, hogy gúnyolódó mit mondd.
Ez a mantra max rás (rátok) van negatív hatással.
Ja, még valami a csürhének:
Igazság szerint ezt a kérdést már rég elfelejtettem. A héten megismertem egy klassz csajt, tegnap bulizni voltam, ma megint van dolgom. Nekem eszembe se jutott már ez a kérdés, az oldalon is mással foglalkoztam, csak láttam, hogy írtak ide, így eszembe jutott.
Egyeseket eléggé megviselhetett az itteni tartalom, hogy nem lépett túl ezen, mikor én már rég elfelejtetten
Na szevasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!