Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják a nők, hogy maguk alatt vágják a fát a lúzer pasikon való gúnyolódással?
Egyre többször tapasztalom itt is, meg máshol is (élőben), hogy azokat a pasikat, akik lúzerek, rendszerint megalázzák. Tudom, hogy most azt fogják mondani, hogy nem, de a saját példámon tudom mondani, hogy igen. Ezt csak azért mondom, mert a nőknek azért van ehhez bárorságuk, mert azt gondolják, hogy ez a pasi semmiféle veszélyt nem jelent rájuk, hiszen egy csicska, egy nőt sem tud felszedni. Ide jött a bolond, hát nevessünk rajta.
Nos... Én vállalom, hogy lúzer voltam. Engem is megaláztak a nők kegyetlenül. Már nem vagyok azonban az. Nem fogom leírni az élettörténetem, mert nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy most már nem okoz nekem gondot az sem, hogy egyszerre több nővel flörtölgessek. Viszont minden egyes sikerem után előjön bennem az, hogy ezek a nők is korábban megaláztak volna, így azon kapom magam, hogy gyakran azon viaskodom, hogy szex után irgalmatlanul kizavarjam a lànyt a szobámból, enyhítve ezzel a régi sérüléseket.
Ezt a kérdést figyelmeztetésként írtam ki: ne bántsátok a lúzereket. Lehetséges, hogy évekkel később sokra viszik, népszerű srácok lesznek, és minél több sérelmet szenvedtek el, annál többet fognak majd leverni más nőkön (vagy a régieken, akikkel összejönnek), amikor hatalom kerül a kezükbe.
Én tudom milyen így élni... Viaskodom ks sokat..
Ennyit akartam mondani, sziasztok.
"Tarthattok lúzernek"
Köszönöm, én élnék ezzel a lehetőséggel, ha már így megengedted! :)
Te lúzer, attól hogy phd-d van, még lúzer vagy, attól hogy pesten van lakásod még lúzer vagy, attól hogy "jól haladnak a pénzügyeid" még lúzer vagy, attól hogy elmész hetente prostizni még lúzer vagy. Mert azt lefogadom hogy nő nem áll szóba veled, csak akinek fizetsz (ergo nincs választása mint elviseljen 1 órára).
Ismerős a szöveged, cula. Még mindig nem ijedt meg tőled senki :)
Próbáld meg feldolgozni.
" Azt már kiöltem magamból, hogy mások lehúzó véleményére odafigyeljek. Ennyit, és nem többet erről."
Értjük, de azért még mindig a múlton rágódsz és kicsinyes bosszút akarsz állni másokon.
Ez nem a sikeres emberek jellemzője.
Titenegyes:
Akkor a fogadást elveszítenéd. Azoknak a nőknek, akikkel lefekszem, nem fizetek. Amikor szűz voltam, akkor sem mentem fizetőshöz, ez azóta sem változott. Megtanultam ismerkedni. Annyit még hozzáfűznék, hogy a szexpartnereimmel szorosabb kapcsolat van köztünk. Nem csak dugunk, hanem időnként együtt is töltünk egy napot, akkor vagy ő hív meg engem valamire, vagy én őt.
Elhiszem, hogy nagyon bosszantó ez neked, én azonban megfizettem ennek a tudásnak az árát, ami igen fájdalmas volt. És csodásan érzem magam
A többire nem reagálok.
Ja, és nem vagyok sikeres ember.
Csak egy pasas, aki elkezdett felemelkedni a mocsárból.
Ez csak azokat a lúzer csibéket érinti, akik olyan pechesek, hogy veled futnak össze. Én meg letojom őket is, meg téged is.
Egész pontosan semmilyen hátasa nincs az életemre.
Most is ugyanaz a lúzer vagy legbelül. Ha nem az lennél, nem kellene bizonygatnod.
Én nő vagyok. Introvertáltként, mindig különcnek, furának tartottak. A kortársaimmal nem találtam meg a közös hangot, a tanáraim sem kedveltek. Utáltam a sulit, sok sérelem ért. Ahogy te is írtad magadról, hozzád hasonlóan sikeres lettem a munkámban és a magánéletemben egyaránt. Nem mondom, hogy tökéletes az életem, de elégedett vagyok. Már senki nem tart furcsának, inkább különlegesnek. Nyoma sincs annak a kislánynak, akit kigúnyoltak.
Egyetlen dolog maradt meg abból az időszakból. Az, hogy ki nem állhatom azokat az embereket, akik bántanak, vagy kinevetnek másokat.
Szóval téged sem hiszem, hogy kedvelnének. Hiszen mit csinálsz? Bosszút állsz, mégpedig undorító módon. Mit akarsz bizonyítani? Nem tudom, hogy mire jó ez, mert így semmivel nem vagy jobb, mint azok, akik téged megaláztak gyerekként. Sőt, még rosszabb vagy, hiszen egy gyerek, vagy kamasz még nincs tisztában annak a súlyával, amit tesz, te viszont szándékosan, a viselkedésed következményeinek teljes tudatában rombolsz. Gratulálok.
Ha szerinted ez normális, menj és kezeltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!