Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent számodra a szerelem? A mély, őszinte szerelem.
Ezt akkor se tudnám átadni ha élőben beszélnénk órákon át. Nem hogy itt.
Következő dimenzió szerű gyönyör-áhitat-nyugalom-egyesülés-végtelen jót akarás..., és még sokáig sorolhatnám érzések együttesét, amik csak szavak itt, mik nem foghatók azokhoz a valamikhez, amiket szimbolizálnak.
Mikor szerelmes vagyok az èlet szebb, minden könnyebb. Sok sok minősègi időt töltünk együtt boldogan. A nehèzsègeket eggyütt oldjuk meg, bármi van ott vagyunk egymásnak. Persze ez csak akkor ha ez viszonzáara is talál.
Ha nem talál viszonzásra akkor nem szabad önző lenni azt kell nèzni a másiknak mi a jó ès szèpen elengedni. Egyszer majd jön valaki aki viszonozni fogja.
Pedig mindent nem is írtam le ami erről eszembe jut. :) De folytathatom, sokat lehet írni mondani arról, hogy mit érzünk:
Az igaz szerelem mindent felülír. Ami azt jelenti, hogy a szerelmed tárgya legyen bármilyen is, "ő az". A hibáival együtt szereted. És ezért ha az első hangos szóváltás után szakítás a vége, akkor utólagos engedelemmel kevésbé tekintem szerelemnek. A szerelmesek már csak ilyenek. Civakodnak. De nem hagyják el egymást, csak úgy, inkább mindig visszamennek. Kellemesebb kapcsolatot is találhatnak, de mégis, visszamennek. Hogy veszekedhessenek az örökké valóságig. Mert ez csekély ár ahhoz, hogy a szerelmeddel lehess. Ahogy korábban mondtam: nem tudod felbecsülni. Túlságosan sokat ér ahhoz, hogy felbecsülhesd. Minden másodlagos: az egzisztencia, az álmok, a munka, a karrier, a család, vagy szimplán a dolgok amiket szeretsz. Értékesek, de nem annyira, hogy őket válaszd helyette. Gondolkodás nélkül eldobod ezeket érte, amennyiben szükséges. Még a csiszolatlan gyémánt sem olyan értékes mint "Ő".
Igen! En fura de most azt erzem egyetertek! Ez ritka 😀
Valami hasonlo lehet.. hogy minden aprosagnak,kevesbe fontosnak tunik az az erzes mellett. Mindent befed betakar. Atformal.
Ennek örülök. :) Azt kérdezted mit éreztünk, ha már voltunk szerelmesek. Nos, ezt nem tudjuk nem tudom elmondani, de ilyen a szerelem ahogy leírtam. Én így éltem meg. Valóban jó hasonlat, hogy megbolondít, de ez a kis elmebaj azt hiszem mindenkinek jól esne.
Remélem te is megismered ezt az érzést ha még nem ismernéd. És olvasgattam a válaszaid. Nekem kicsit úgy tűnik parázol is a szerelemtől. Nem mondom, hogy ok nélkül, de egyet elmondok: jobb szenvedni a szerelemtől, mint sosem ismerni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!