Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetetek probléma ha bejelölöm facebookon?
A facebook kidobott nekem a fiút javaslatként, hogy kit jelölhetek be.
Képei alapján eléggé megtetszett, és az is kiderült, hogy egy egyetemre járunk, és ugyanabban a kollégiumban lakunk. Sajnos még nem volt szerencsém élőben találkozni vele. Szerintetek mit gondolna arról ha bejelölném? Nem gáz? 18/L
Jelöljed, de ha akarsz tőle valamit írj is rá.
A csak jelölgetés semelyik nem esetében nem szokott előrelépést hozni.
Az, hogy abban a koliban lakik sem biztos :D Én is benne voltam vagy 5 kolis csoportban, meg készült képem más kolikban pedig csak kettőben laktam.
Komolyan vicc és szánalom a gyakori közössége. Ha egy lány írja ki, hogy facebookon be akar jelölni egy srácot, akkor egyből "jelöld nyugodtan", etc.
Ha egy pasi írná ki, hogy be akar jelölni egy lányt, vagy lányokat, akkor mindenki hisztizne neki, hogy a facebook nem társkereső oldal. Egy nőnek miért nem tudjátok ugyan ezt írni? Ja mert a lányok olyan cukik és ő náluk van minden pina? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!