Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tökéletesnek tartjátok a párotokat? Ha nem, miylen hibái vannak?
Igen tökéletes, számomra. Sok olyan tulajdonsága van ami mondjuk az emberek többségének nem pozitív, nem tudnának velük együtt élni. De számomra ezek egyáltalán nem negatív dolgok és nem olyasmik amiket én személy szerint hibának látok. Egy nagyon szélsőséges ember, makacs, önző, törtető, domináns. De ugyanakkor emellé hatalmas szíve és szeretet igénye van, segít és kedveskedik másoknak. Én gyakorlatilag ugyan ilyen vagyok, soha nem tekintettem erre negatívumként. Bárki más számára a párom (és én is) egy elviselhetetlen, lehetetlen ember párkapcsolatra csomó hibával. De mi egymáshoz objektíven nézve is teljesen tökéletesek vagyunk.
Nem az a lényeg, hogy a párod igazából tökéletes legyen. Sokkal inkább az, hogy számodra legyen az, olyan tulajdonságai legyenek amik neked tökéletesek. És persze ne legyenek olyan hibái amikkel te nem tudsz vagy nem akarsz együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!