Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy a párotokat az első 3 hónapban még tökéletesnek láttátok, ott volt előttetek az a rózsaszín felhő, de most már ez nincs meg?
A fő kérdés mindig az h mi marad a szerelem után mi marad a rózsaszín köd után.
noss a te esetedben semmi! Ez a rosszabbik4
A szerelem elmúlik, és jönnek az unalmas hétköznapok. Akad olyan pillanat, amikor nem csinál semmi rosszat, de te mégis meg tudnád folytatni egy kanál vízben. Ilyen az élet.
Azért a három hónapot kissé korainak tartom még...
Szia! Én is voltam így. Ha már 3 hónap (összesen 5 hónap) alatt elmúlt a szerelem, az azért gáz. Ennyi idő után még lobognod kellene.
Nem az lehet a probléma, hogy másmilyennek képzelted őt?
Amúgy az emberek olyan 3-4 hónap után kezdenek természetesen viselkedni egymás társaságában. Sokkal kevésbé játszák meg magukat -nem rossz értelemben, csupán szebb színben akarnak látszódni a másik szemében. Mikor elmúlik az a néhány hónap, már sokkal természetesebb a viselkedésük. Ezért jó, ha tovább tart az ismerkedős rész, mert akkor kicsit jobban bele lehet látni a másik életébe, viselkedésébe, reakcióiba és nem okozol csalódást magadnak azzal, hogy elképzeled, milyen lehet, aztán mégsem olyan.
A másik pedig: első barátomnál a 7. hónapban egyszer csak elkezdtem pánikolni, hogy "basszus nekem vele kellene leélni az életem? Na neee, semmiképp."
Hajaj, hogy is ne lett volna! Ma éppen azokat a tulajdonságokat utálom benne, amiért akkor beleszerettem! Olyan kis aranyos, magára adó, szolid, érzéki, nehezen barátkozó leány volt! Imádtam, hogy nem tud soha egyértelműen választani a dolgok közül, annyira zavarban van! ... 19 év együttlét után már nem annyira érzem ezeket előnynek! Kissé unom már. Még jó, hogy én sem vagyok tökéletes!
19 év és nem 3 hónap! Valami nem stimmel nálatok!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!