Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! El tudnátok fogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! El tudnátok fogadni a párotokat azután is, hogy rengeteget fogyott, de a bőre lóg?

Figyelt kérdés
Vagy inkább kérnétek, h műtesse meg magát? Ha valami félre menne műtét közben és borzalmas hegek maradnának utána, a párotok mellett maradnátok? És ha ő nem szeretné a műtétet, akkor is erőltetnétek?

2019. aug. 22. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

nem tudom milyen palid van, vagy milyennek képzeled a férfiakat

de szerintem elég sokan vannak, akik nem kényszerítenének műtétre :O

2019. aug. 22. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Az ilyen kérdés felvet további kérdéseket...

Úgy ismerkedtetek össze, hogy már túlsúlyos voltál?

Vagy kapcsolatotok alatt híztál meg, és fogytál vissza?

2019. aug. 22. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha rengeteget fogynék - nő vagyok- mérlegre tenném a beavatkozást. Ha nagyon sok bőr maradna belevágnék a műtétbe. Nem a párom miatt, magam miatt.És nem is csak azért,hogy tetszetősebb legyek, inkább azért,hogy öltözködésnél, mozgásnál ne zavarjon.

Ezt a műtétet tb-re is elvégeznék, úgy gondolom. Érdemes egy orvossal konzultálni róla, Ő pontosan megmondaná milyen eredmény várható és mi lenne a kockázat, mennyi lenne a gyógyulási idő.

2019. aug. 22. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
műtesse meg magát
2019. aug. 22. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudnám elfogadni. Na nem a bőr lógása miatt, hanem mert nem jönnék össze olyan nővel, akin annyi súlyfelesleg van, hogy utána lógós bőr maradna.

Ez nem 5-10-15 kilós túlsúly, hanem rengeteg.

Ez pedig NÁLAM már kimeríti az igénytelenség kategóriáját és igénytelen nővel nem jövök össze.

Jöhet a 0.

2019. aug. 22. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
20%

A Tesitanár Szövetség tiszteletbeli alelnökké fogad.

#Kérdező

Miért ne? Persze, ha nagyon zavaró számára vagy ilyesmi, akkor lehet jobb belevágni. Bár inkább egy kis bónusz bőr, mint egy átlagtól duplaméretű máj (a la apám), amire a "yolo" fiatalok számíthatnak pár évtized múlva...

2019. aug. 22. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Én csak 13kg-t adtam le és szörnyű ahogy kinézek.
2019. aug. 22. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A felkar plasztikánál a belső részét teljesen felvágják, szóval nem lehet megúszni hegek nélkül. A hasi bőrt szintén felvágják hosszan, úgy hogy kivágnak egy új köldököt.

A mellplasztika az az a sima mell felvarrásnál kivágják a bimbót és újra rávarrják. Ott is lesz heg.

Eleve aki nagyon túlsúlyos tele lehet striákkal a korábbi hízásoktól, szóval ez ilyen. Ismertem két nagyon elhízott nőt is életemben. Semmi köze az igénytelenséghez. Guglizz rá Király Linda történetére, nem mindig a féktelen zabálástól lesz kövér valaki. Egyből mindenki azt feltételezi, ha kövér akkor zabál vég nélkül.

Szervi alulműködés, öröklött bélrenyheség, kevés emésztőnedv termelés, elégtelen májfunció stb állhat. Ítélkezni a legkönnyebb.

2019. aug. 22. 22:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülhet h sikerult lefogynia! Bőr másodlagos,meg lehet mutetni.
2019. aug. 23. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!