Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! El tudnátok fogadni a párotokat azután is, hogy rengeteget fogyott, de a bőre lóg?
nem tudom milyen palid van, vagy milyennek képzeled a férfiakat
de szerintem elég sokan vannak, akik nem kényszerítenének műtétre :O
Az ilyen kérdés felvet további kérdéseket...
Úgy ismerkedtetek össze, hogy már túlsúlyos voltál?
Vagy kapcsolatotok alatt híztál meg, és fogytál vissza?
Ha rengeteget fogynék - nő vagyok- mérlegre tenném a beavatkozást. Ha nagyon sok bőr maradna belevágnék a műtétbe. Nem a párom miatt, magam miatt.És nem is csak azért,hogy tetszetősebb legyek, inkább azért,hogy öltözködésnél, mozgásnál ne zavarjon.
Ezt a műtétet tb-re is elvégeznék, úgy gondolom. Érdemes egy orvossal konzultálni róla, Ő pontosan megmondaná milyen eredmény várható és mi lenne a kockázat, mennyi lenne a gyógyulási idő.
Nem tudnám elfogadni. Na nem a bőr lógása miatt, hanem mert nem jönnék össze olyan nővel, akin annyi súlyfelesleg van, hogy utána lógós bőr maradna.
Ez nem 5-10-15 kilós túlsúly, hanem rengeteg.
Ez pedig NÁLAM már kimeríti az igénytelenség kategóriáját és igénytelen nővel nem jövök össze.
Jöhet a 0.
A Tesitanár Szövetség tiszteletbeli alelnökké fogad.
#Kérdező
Miért ne? Persze, ha nagyon zavaró számára vagy ilyesmi, akkor lehet jobb belevágni. Bár inkább egy kis bónusz bőr, mint egy átlagtól duplaméretű máj (a la apám), amire a "yolo" fiatalok számíthatnak pár évtized múlva...
A felkar plasztikánál a belső részét teljesen felvágják, szóval nem lehet megúszni hegek nélkül. A hasi bőrt szintén felvágják hosszan, úgy hogy kivágnak egy új köldököt.
A mellplasztika az az a sima mell felvarrásnál kivágják a bimbót és újra rávarrják. Ott is lesz heg.
Eleve aki nagyon túlsúlyos tele lehet striákkal a korábbi hízásoktól, szóval ez ilyen. Ismertem két nagyon elhízott nőt is életemben. Semmi köze az igénytelenséghez. Guglizz rá Király Linda történetére, nem mindig a féktelen zabálástól lesz kövér valaki. Egyből mindenki azt feltételezi, ha kövér akkor zabál vég nélkül.
Szervi alulműködés, öröklött bélrenyheség, kevés emésztőnedv termelés, elégtelen májfunció stb állhat. Ítélkezni a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!