Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem szoktatok félni amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktatok félni amiatt hogy rátok talál a szerelem?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok és szerencsére eddig még sose voltam szerelmes és szerencsére barátnőm sem volt még.

Viszont félek hogy egyszer szerelmes leszek azt meg nem akarom, mert a szerelem olyan mint a drog. Függsz tőle, hülyeségeket csinálsz, gyereket csinálsz stb

Aztán mi jön... Jön a válás, szakítás és akkor sérülsz... Gyereket viszi a nő és rengeteg szar dologgal jár az egész

2019. nov. 16. 15:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egészen más okokból mint amiket te felsoroltál, féltem tőle, főleg az intimitástól. Ez tudat alatt mindig blokkolt is, emiatt mindenféle indokokkal én is blokkoltam a hozzám közeledni próbáló fiúkat és férfiakat. Randiztam, nem is keveset, de mikor kezdett volna komolyabbra fordulni a dolog, főleg a másik fél részéről, leépítettem mindent. Egészen addig, amíg nem találkoztam valakivel, akit egész egyszerűen nem tudtam és nem akartam semmiféle indokkal leépíteni. Azóta vonzódom hozzá, amióta először megláttam, azóta szeretem, amióta először beszélgettünk, és nagyon boldog vagyok vele, a lehető legjobb dolog, ami történhetett velem, az, hogy őt megismertem.
2019. nov. 16. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Végülis....de akkor mi alapján vagytok együtt?
2019. nov. 16. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szoktam félni!

Minek maradnék ki a világ legjobb dolgából?

N.

2019. nov. 16. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartok én attól, hogy újra rám talál. Gyakorlatilag 10. éve nem voltam szerelmes.
2019. nov. 16. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondja már el valaki, hogy hogyan ne legyenek érzéseim, ne legyek szerelmes?
2019. nov. 16. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Soha nem éreztem semmit senki iránt, kétlem, hogy ez változna, ezért félnem sincs mitől.
2019. nov. 16. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem volt semmi, ezután sem lesz akkor semmi sem, tehát nem szoktam félni. (F)
2019. nov. 16. 17:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nincs mitől félni ilyen témában.
2019. nov. 16. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha van elég akaraterőd, akkor el tudod nyomni a fellángolást/szerelmet. Nem könnyű, de megcsinálható.
2019. nov. 16. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

A viszonzott szerelemtől nem, az lehetetlen 😀

A viszonzatlantól igen, többnyire elég csúnyán kifordít magamból, és sok szenvedést okoz. Ez valahogy nem változik az idő előrehaladtával. Pedig alapvetően stabilabbnak érzem magam, mint 20 évesen, de ilyen esetben ugyanúgy szét tudok esni, és egy igazi szánalmas nyomoronc lesz belőlem.

2019. nov. 16. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!