Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nem szoktatok félni amiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktatok félni amiatt hogy rátok talál a szerelem?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok és szerencsére eddig még sose voltam szerelmes és szerencsére barátnőm sem volt még.

Viszont félek hogy egyszer szerelmes leszek azt meg nem akarom, mert a szerelem olyan mint a drog. Függsz tőle, hülyeségeket csinálsz, gyereket csinálsz stb

Aztán mi jön... Jön a válás, szakítás és akkor sérülsz... Gyereket viszi a nő és rengeteg szar dologgal jár az egész

2019. nov. 16. 15:59
1 2
 11/13 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
30%
2012-ben voltam utoljára szerelmes, s ahogyan a #9-es írja, teljesen el lehet taszítani magadtól, hogy szerelembe ess. Nekem azóta sem sikerült, ugyanis szándékosan nem akartam valakibe belezúgni. Nem hiányzik ez nekem, s a későbbiekben sem akarok szerelmes lenni, nem akarok többé sebezhető lenni. Szerelem nélkül is tudok teljes értékű életet élni.
2019. nov. 16. 19:39
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

Hát ettől már nem félek... Nem fog.

Ahogy írták, tudatosan is elnyomató, elkerülhető.

volt is benne részem, majd belepusztultam, mikor egyszer elkezdtem hiányolni, hogy átéljem mégis ezt az érzést egyszer, amíg élek..

Na hát átéltem, be nem teljesült volt, értelmetlen, szavakkal nem tudom leírni a kínt, és azt a sérülékenységet, kiszolgáltatott állapotot, amivé válsz benne. Sok ideig tartott újra magamra találni, rettentően megviselt ez.

De legalább megerősítette, hogy tényleg soha többet..

És nm is félek, hogy valaha is érezzek újra ilyet, mert ez is csak azért jöhetett, mert elkezdtem belül vágyni rá. (De a valóságban a szerelem egy tök értelmetlen dolog, és nekem csak szenvedést okozott.)

2019. nov. 16. 20:17
 13/13 anonim ***** válasza:
A szerelem a kapcdolatmegkezdő kémia olyan mint a mélágneses pálosok vagy taszítja vagy vvonzzák egymást....
2019. nov. 29. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!