Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent számodra a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent számodra a szerelem? A mély, őszinte szerelem.

Figyelt kérdés

2019. nov. 17. 15:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy feltétel nélkül szeretem a másikat. Nem vagyok vele számonkérő. Nehezebb időszakoknál összetartunk, nem dobjuk el egymást ugymond "jobbért".
2019. dec. 7. 12:01
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Összetartàst tüzön vizen àt,a nehèz pillanatokban is, kisértésekben is, esetleg a hirtelen jolètben is(sokan akkor kezdik el utàlni a pàrjukat mikor hirtelen kinebezest kapnk es onnanstol magas lo effektus van) vagy ha a pàrunk kezd el süllyedni is, az élet minden viharàban is.

Szoval TUDATOS döntésen alapulo kölcsönös pozitiv erös érzelem, aminek Semmi nem àllhat utjàba, akkor is égni fog, mindig, a sirig.ami ugy manapsàg nem lézezik valahogy. Csak az a felületes féle ahol hibaznak a felek aztan azon ràgoznak es ugy nem igazi az egész.

2019. dec. 22. 13:42
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

*folyt

Szoval aminek egyszer vége lesz en azt ugy értékelem hogy az elejétöl hazugsàg volt akkor azaz nem igazi szerelem.

Egyik exemmel volt ez jo kis tema köztünk. Mert en mondtam neki ha elöre tudom hogy vége lesz akkor bele sem mentem volna, mire ö azt mondta ha ö elöre tudta volna akkor IS belement volna.

Èrdekes ö mit hi szerelemnek meg én mit illetve a kettö igy egymàssal összevetve.

Mert habar letezhet az a mély szerelem is amikor tudod hogy ugy is vége lesz mert nem illetek össze de ezt felvallalva, akkor is szereted és elfogadod öt. Csak ugye nalam ugy van hogy akivel alapbol igaz a szerelmünk azzal NEM is lehet vége.

Egyik amolyan elengedö szerelem érzés, talàn az is mély, mig a màsik a megdönthetetlen kikezdhetetlen szerelem érzés amibe nem fér szakitàs/vàlàs bele ill annak ellentmondana.

2019. dec. 22. 14:00
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
*èrdekes hogy ö mit hisz szerelemnek es èn mit.illetve a kettö igy egymassal hasonlitva.
2019. dec. 22. 14:01
 25/38 A kérdező kommentje:
Kosziii! Az igazinak szerintem sincs vege..csak a halallal..semmi massal! Ez igaz! ☺️
2019. dec. 22. 16:17
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Csak van az a mondàs is, hogy akkor szeretted(szereted) igazàn, ha eltudod engedni is. Ami a korabbi vàlaszadok szerinti fogalomra, a feltétel nélküli szerelemre hajaz. Amikor elfogadod vele együtt azt is, amikor nem vagytok egy vilàg, igy azt is, hogy sanszos, hogy vége lesz egyszer. Es akkor sem bànod meg soha. Ez kavart meg kicsit.

Jo kis elgondolkodtato kérdés volt. De en is maradok annàl aminel te is :)

2019. dec. 22. 16:33
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
A mély őszinte szerelem nem egyenlő a fellángolással ami szokványosabb és legfontosabb ismertetőjele hogy akár a megpillantástól kezdve néhány nap alatt vagy óra alatt úgy érzed látni akarod újra.a mély szerelem lassan bontakozik ki, nem a külsőn alapul, lehet hogy külsejénél fogva sosem figyelnél fel rá. De elkezdet megismerni és amit meglátsz az szebb és vonzóbb kezd számodra válni mint bárki más....
2019. dec. 22. 21:04
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalmat és biztonságot. Hittem már azt, hogy szerelmes vagyok, de most, a jelenlegi párommal érzem először azt, hogy nem kell semmi miatt aggódnom, mert Ő itt van nekem.
2020. jan. 27. 13:52
 29/38 anonim ***** válasza:
43%
keresztényeknél ezt a szerelmet házassággal Pecsételik meg:tehát jóban rosszban egészségben betegségben szegénységben gazdagságban....talán úgy ez az igazzi...
2020. jan. 27. 15:50
 30/38 A kérdező kommentje:

#28 koszi! Igy van! 😇😇

#29 Ugyan szep kis szertartas DE nem egy papir miatt fogjak szeretni egymast: sok a valas, az erdekhazassag,megcsalas a hazassagban..es az egymas alazasa. Sorolhatnam..6bol 4valassal vegzodik.. Tehat Nem attolblesz valami igaz h igent mondanak az orok husegre kozben fuvel faval felrekefelnek. De ha tartjak magukat akkor szep es jo. :) Tehat akar hazastars akar nem..lehet szerelem. Azert egy bejegyzett elettarsit javaslok mindenkinek en is. Magunknak is :DD az is valami papir.

2020. jan. 27. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!