Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent számodra a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent számodra a szerelem? A mély, őszinte szerelem.

Figyelt kérdés

2019. nov. 17. 15:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Önzetlenül szeretni, önfeláldozás,barátság,lelkitárs.
2019. nov. 18. 22:05
 12/38 A kérdező kommentje:

Sajnos apammal nem tartom a kapcsolatot, okkal. Belegondoltam milyen lett volna ha mellettem all,ha erdekeltek volna az ovis rajzaim..ha eljott volna az iskolai eloadasokra, ha szamithattam volna ra..

De anyukamra mindig szamithattam duplan es sose voltam egyedul sose voltam maganyos. Annyira szeretnek a tiszta lelkembe erzeseket beengedni de annyira megserultem es felek mindentol. Pedig sokan szeretnek egyedul nem vagyok. Megis feltettem ezt a kerdest.. mi a szerelem.. Mit lehet megbocsajtani es mit nem? Hogyan bizzuk az eletunkre ra egy masik eletre? Hogyan bizzak az igaz dolgokban. Meddig lehet elmenni,hol vannak a hatarok? Ha megsertettuk akit szeretuk,hogy bocsajthat meg? Felelem nelkul rahajtani a fejed valaki vallara ugy,hogy az a vall csak a Tied..es nem felni amig sirhatsz rajta? Miert sirok mindig, es miert amikor senki sem latja. Ha nem en tapasztalom mert nem en..nem csaltak meg! De ha latok parokat szetmenni ilyenek miatt..miert esik ki az en hitembol is egy szilank es lesz az egesz veszelyesebb? Az a hid amit bizalomnak hivunk az emberi lelkekben?.. nem masoltam be sehonnan- csak..kicsit elegem van. Egy fiatal no vagyok. De ez nem szamit..csak a kerdes mi a szerelem? Cinkossag? Egyutt hazudni a vilagnak? Egyutt hinni benne, egyutt csalodni?

2019. nov. 18. 23:29
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Aki életem legnagyobb szerelme volt, azért teljesen oda voltam, miatta totál becsavarodtam. Szó szerint bekattantam. Bármit feladtam volna érte.

Sajnos nála a gyávaság erősebb volt mindennél. Az utóbbi időben jól meg is taposott lelkileg.

Szerintem ennyire szerelmes nem leszek már, de talán nem is baj.

2019. nov. 28. 17:48
 14/38 anonim ***** válasza:
87%
Úthenger-azóta is alatta vagyok....
2019. nov. 28. 19:45
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
13as lány vagy fiú vagy?
2019. nov. 28. 19:46
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Felejthetetlen ragaszkodást.

# 6/15 válasza a korrekt.

F32

2019. nov. 28. 21:01
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi mar 5eve vagyunk egyutt, nincs pillangozas, mely szeretetet, kotodest erzek iranta, latom magam elott amikor nagypapakent dormog majd az unokainknak vagy zsortolodik valamin es edesnek talalom ezt. Szeretnek ott lenni, szeretnem vegigkiserni ezen az eleten, a tarsa lenni, a cinkosa, a tartooszlopa a nehez napjain, szeretnem boldogga tenni, akkor is ha bujasra van szuksege es akkor is ha csak arra hogy tisztes tavolsagbol kiserjem. Legjobb dolog vele kezenfogva setalni es nincs jobb nyugtato mint amikor a vallan elalhatok. Szerintem ezt erezhettem az anyamehben, meleget, biztonsagot, nyugalmat.
2019. nov. 28. 21:09
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
gratuklálok utolsó talán tudastalatt mindenki erre vágyik...ki megtalálja-ki nem
2019. nov. 29. 11:55
 19/38 anonim ***** válasza:
75%
amúgy mindenki olyan szépeket ír ide de valójában az életben is megélik?!?addig is kiterjed ez a nagy szerelem-ami az adott pénztárcán is túlmutat?!?
2019. nov. 29. 12:09
 20/38 A kérdező kommentje:
12:01!!! Ez a kerdes amit en kiirtam ide NEM TARSKERESO FELULET. Akarmelyik kerdesnel akarmit csinalhatsz leszrom de ez NEM tarskereso. A kerdesre valaszoljatok..nektek Mi a szerelem,mit jelent? Stb. Ha valakitol valit akarsz ne ide irj hanem irj ra privatban legalabb ne a kerdesem alatt..
2019. nov. 29. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!