Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent számodra a szerelem? A mély, őszinte szerelem.
Sajnos apammal nem tartom a kapcsolatot, okkal. Belegondoltam milyen lett volna ha mellettem all,ha erdekeltek volna az ovis rajzaim..ha eljott volna az iskolai eloadasokra, ha szamithattam volna ra..
De anyukamra mindig szamithattam duplan es sose voltam egyedul sose voltam maganyos. Annyira szeretnek a tiszta lelkembe erzeseket beengedni de annyira megserultem es felek mindentol. Pedig sokan szeretnek egyedul nem vagyok. Megis feltettem ezt a kerdest.. mi a szerelem.. Mit lehet megbocsajtani es mit nem? Hogyan bizzuk az eletunkre ra egy masik eletre? Hogyan bizzak az igaz dolgokban. Meddig lehet elmenni,hol vannak a hatarok? Ha megsertettuk akit szeretuk,hogy bocsajthat meg? Felelem nelkul rahajtani a fejed valaki vallara ugy,hogy az a vall csak a Tied..es nem felni amig sirhatsz rajta? Miert sirok mindig, es miert amikor senki sem latja. Ha nem en tapasztalom mert nem en..nem csaltak meg! De ha latok parokat szetmenni ilyenek miatt..miert esik ki az en hitembol is egy szilank es lesz az egesz veszelyesebb? Az a hid amit bizalomnak hivunk az emberi lelkekben?.. nem masoltam be sehonnan- csak..kicsit elegem van. Egy fiatal no vagyok. De ez nem szamit..csak a kerdes mi a szerelem? Cinkossag? Egyutt hazudni a vilagnak? Egyutt hinni benne, egyutt csalodni?
Aki életem legnagyobb szerelme volt, azért teljesen oda voltam, miatta totál becsavarodtam. Szó szerint bekattantam. Bármit feladtam volna érte.
Sajnos nála a gyávaság erősebb volt mindennél. Az utóbbi időben jól meg is taposott lelkileg.
Szerintem ennyire szerelmes nem leszek már, de talán nem is baj.
Felejthetetlen ragaszkodást.
# 6/15 válasza a korrekt.
F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!