Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Pár hónapos ismerkedés után múlt héten úgy határoztam, hogy befejezem a sráccal az ismerkedést, mert nem éreztem azt, hogy elég fontos lennék neki. Leírtam neki,hogy nekem ez így már nem jó, mert hogy egy ideje azt érzem, már csak amolyan időtöltés lettem neki, és ezért én ezt befejezem. Semmi választ nem kaptam. Viszont eltelt azóta pár nap, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem kellett-e volna még várnom ezzel a döntéssel, tehát, hogy elhamarkodtam-e vagy sem. Lassan egy hete ennek. Szerintetek hagyjam így, vagy keressem, annak ellenére, hogy semmit se reagált a szakításomra? És ha keressem, akkor mit lehet ilyenkor írni, ami nem hangzik hülyén, azutan, hogy én küldtem öt el?2019. ápr. 29. 08:12
31/40 anonim válasza:
Jaj de még mindig ezen kattogsz.
Menj, fuss pár kört a ház körül, szívj egy kis friss levegőt meg igyál meg egy páleszt. Relax és foglald le magad!! Most! :P
32/40 A kérdező kommentje:
Idővel majd biztos jobb lesz. De most még nagyon sokszor eszembe jut, mert rosszul esik a viselkedése.
2019. máj. 1. 19:04
33/40 A kérdező kommentje:
Hallgattam rátok, nem írtam neki azóta sem, pedig néha nagy volt a kísértés...
Írtátok páran, hogy már csak azért se keressem, hogy hátha sikerül ezzel felkelteni benne a hiányérzetet. Hát sajnos ezt nem tudtam elérni, mert már 2 hete, hogy abbamaradt a dolog, és azóta se semmi.
2019. máj. 5. 13:57
34/40 A kérdező kommentje:
Valaki jár még erre a válaszolók közül? Segítségre lenne szúkségem.
2019. jún. 17. 13:46
36/40 A kérdező kommentje:
Írhatok üzenetet?
2019. jún. 17. 13:52
38/40 anonim válasza:
Nézd, ha még mindig érdekel, akkor KERESD MEG és tisztázd vele a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!