Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Keressem vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Pár hónapos ismerkedés után múlt héten úgy határoztam, hogy befejezem a sráccal az ismerkedést, mert nem éreztem azt, hogy elég fontos lennék neki. Leírtam neki,hogy nekem ez így már nem jó, mert hogy egy ideje azt érzem, már csak amolyan időtöltés lettem neki, és ezért én ezt befejezem. Semmi választ nem kaptam. Viszont eltelt azóta pár nap, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem kellett-e volna még várnom ezzel a döntéssel, tehát, hogy elhamarkodtam-e vagy sem. Lassan egy hete ennek. Szerintetek hagyjam így, vagy keressem, annak ellenére, hogy semmit se reagált a szakításomra? És ha keressem, akkor mit lehet ilyenkor írni, ami nem hangzik hülyén, azutan, hogy én küldtem öt el?
2019. ápr. 29. 08:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Az a három ok,amit itt felsortál,egyik sem értendő pozitívan,mintha csak keresnéd,elnézést kérsz,aztân minden happy,ùjra együtt.Meg is sértődhetett ,jah.Írásban szakítani...De ha rosszul esett neki,akkor majd biztos most hulla boldog lenne ha jelentkeznél.Amùgy meg ha ùgy érezted csak elvan veld,de még csak meg sem emlìtetted ezt neki,hanem rögtön kidobtad,akkor talán a gondolkodásmódodon is kéne változtatni.
2019. ápr. 29. 08:47
 12/40 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ne írj neki többet. Legyen benned annyi tartás ha már szakítasz akkor maradj a döntésed mellet. Én is ismertem ilyen lányt aki szakított velem utána vissza akarta csinálni 2 napra rá. Szerintem szánalmas . Ha hoztál egy döntést csak érezted hogy ez a helyes akkor minek mennél vissza ?
2019. ápr. 29. 08:49
 13/40 anonim ***** válasza:
50%

Az után, hogy hónapokon keresztül (!) úgy tett rád, hogy azt kellett érezned, hogy állati mindegy hogy vagy vagy nem vagy,

aztán amikor meghozod a döntést hogy Te ennél többre, másabbra vágysz, hogy foglalkozzanak veled, hogy azt éreztessék, hogy fontos vagy, lezárod a kapcsolatot,

ezt a csávesz még csak szóra sem méltatta, most elkezdesz agyalni hogy jajj nem volt korai? jajj kellek neki? jajj megbántottam?

Most nem azért de ha ő viselkedett veled úgy, hogy erre a döntésre jutottál, neki kellene picit tepernie, hogy helyrehozza, nem? Semmi olyat nem tudsz írni az után, hogy azt írtad neki, hogy úgy érzed, elsz@r magasról és neked ez nem pálya, ami nem gáz úgy, hogy még csak válaszra sem méltatott.

De persze írj neki ha le akarod magad fektetni párszor, aztán jöhetnek a kérdések hogy miért használt ki, ebből lehet-e komoly, mert bár 0ra értékelted magad, ő is pont annyira értékel téged, de neked KELL ez a pasi, meg a hasonlók.

Könyörgöm, nem egyértelmű, hogy az ilyet hagyni kell a fenébe? Főleg hogy még csak szóra sem méltatott ez után.

2019. ápr. 29. 08:58
 14/40 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak, amikor nagyon érdeklődő volt és jol mentek a dolgok. De aztán volt pár nézeteltérésünk, javareszt miattam, én akadtam ki dolgokon. És valahogy kezdett leépülni a dolog. Olyan hullámzó lett, hol jobban keresett, hol kevésbé jobban. Én erről egyrészt azért nem szóltam neki, mert ha nem tőle jön a "rendes" erdeklődés, akkor az szerintem már régen rossz. Hogy néz az ki, hogy "figyelj már, nem keresnél többször? Mert engem bánt, hogy egy nap csak este jutok eszedbe, akkor se az a hű de nagy beszélgetést folytatjuk...plusz neked elég az, hogy egy héten egyszer ha felhívsz, ha már találkozni nem tudunk? " úgy voltam vele, hogy miért szóljak erről, ő nyilván nem érezte kevésnek, hiszen akkor többször keresett volna
2019. ápr. 29. 10:24
 15/40 anonim ***** válasza:
Te drága, szóval ha valami zavar egy kapcsolatban, akkor inkább kussolsz és nem szólsz róla? Merthát biztos a másiknak úgy a jó? Igen, ezt így, ahogy ide leírtad el kellett volna mondanod neki, meg kellett volna beszélnetek. Anélkül, hogy felvázolnád a problémádat, nem fog egy kapcsolat előre haladni, hanem ponthogy egy helyben fogtok toporogni, mert van egy (vagy több) zavaró tényező, de te nem mersz/akarsz szólni róla. Semelyik kapcsolat nem lesz tökéletes, mindegyikben lesz egy olyan pont, ahol valami nem fog tetszetni, de akkor nem az a megoldás, hogy a homokba dugod a fejedet. Szépen kedvesen is meg lehet mondani a másiknak, úgy, hogy érezze, hogy nem az a célod elsődlegesen, hogy kidobd, hanem hogy előre mozdítsd a kapcsolatot, hogy javítsatok rajta. Ha igazán fontos leszel a másiknak (nem ebben a kapcsolatban, majd esetleg a következőben!), akkor figyelni fog arra, amit mondasz. De ehhez az kell, hogy kommunikálj arról, ami zavar.
2019. ápr. 29. 12:02
 16/40 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, remélem nem veszed bunkózásnak, amit írtam, teljesen átérzem amúgy a dolgot, én is hasonló helyzetben voltam, aztán megtanultam, hogy kommunikálni kell.
2019. ápr. 29. 12:03
 17/40 anonim ***** válasza:
(De ezzel nem azt mondom, hogy te cseszted el, valószínűleg alapból nem voltatok túl egy hullámhosszon a sráccal, ha heti 1x beszéltetek kb, de a következőkben már tudod, mit kell tenned ha valami zavar :))
2019. ápr. 29. 12:05
 18/40 A kérdező kommentje:

Igen, szólnom kellett volna neki. Látva a viselkedését, abból indultam ki, hogy ha magától ennyit szeretne csak beszélni velem ( heti 1 telefon, napi 3-4 rövid üzenet), akkor ennyire lecsappant az érdeklődése. Főleg, hogy régen ez másabb is tudott lenni.

Viszont a szakítás során leírtam neki, hogy miért döntöttem így. Ha kicsit is fontos lettem volna neki, még írhatott volna rá valamit. Megcáfolni vagy egyetérteni...bármit!!! De ő szó nélkül hagyta...

2019. ápr. 29. 12:29
 19/40 anonim ***** válasza:

Lépj tovább és majd találsz valakit, aki ennél többre tart, emiatt már ne edd magad.

Úgy is mondhatnám, ha tényleg egymáshoz illőek lettetek volna, alapból fel sem merül egy ilyen szituáció, hogy a srác ilyen ritkán keres és ez neked rossz. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek de ahogy értelmezem, ez a kapcsolat még be sem indult, már akkor döcögős volt.

2019. ápr. 29. 12:47
 20/40 A kérdező kommentje:
Az elején is kicsit döcögős volt, aztán javult. Akkor minden okés lett, de bejött pár alaptalan hisztim. Elnézést kértem mindegyik után. Úgy alakultak a körülményei, hogy találkozásra nagyon keves lehetőség maradt. És szerintem pont ezért kellett volna gyakrabban hívnia, írnia, ha hiányoztam volna neki rendesen. De jó ideje mindig csak nap végen kaptam, hogy "szia, milyen napod volt?". En persze ennek is örültem, csak korábbi kapcsolataimból is véve a példát kezdett feltűnni, hogy tudna ő többet is írni ha akarna. Más srácok amikor csak idejük volt, kerestek. Csak gáznak éreztem, hogy szóljak neki emiatt, ahogy fentebb is írtam. Még ha azután gyakrabban is keresett volna, azt olyan "kikönyörgött" érdeklődésnek éreztem volna.
2019. ápr. 29. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!