Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy hagyjam?
Az után, hogy hónapokon keresztül (!) úgy tett rád, hogy azt kellett érezned, hogy állati mindegy hogy vagy vagy nem vagy,
aztán amikor meghozod a döntést hogy Te ennél többre, másabbra vágysz, hogy foglalkozzanak veled, hogy azt éreztessék, hogy fontos vagy, lezárod a kapcsolatot,
ezt a csávesz még csak szóra sem méltatta, most elkezdesz agyalni hogy jajj nem volt korai? jajj kellek neki? jajj megbántottam?
Most nem azért de ha ő viselkedett veled úgy, hogy erre a döntésre jutottál, neki kellene picit tepernie, hogy helyrehozza, nem? Semmi olyat nem tudsz írni az után, hogy azt írtad neki, hogy úgy érzed, elsz@r magasról és neked ez nem pálya, ami nem gáz úgy, hogy még csak válaszra sem méltatott.
De persze írj neki ha le akarod magad fektetni párszor, aztán jöhetnek a kérdések hogy miért használt ki, ebből lehet-e komoly, mert bár 0ra értékelted magad, ő is pont annyira értékel téged, de neked KELL ez a pasi, meg a hasonlók.
Könyörgöm, nem egyértelmű, hogy az ilyet hagyni kell a fenébe? Főleg hogy még csak szóra sem méltatott ez után.
Igen, szólnom kellett volna neki. Látva a viselkedését, abból indultam ki, hogy ha magától ennyit szeretne csak beszélni velem ( heti 1 telefon, napi 3-4 rövid üzenet), akkor ennyire lecsappant az érdeklődése. Főleg, hogy régen ez másabb is tudott lenni.
Viszont a szakítás során leírtam neki, hogy miért döntöttem így. Ha kicsit is fontos lettem volna neki, még írhatott volna rá valamit. Megcáfolni vagy egyetérteni...bármit!!! De ő szó nélkül hagyta...
Lépj tovább és majd találsz valakit, aki ennél többre tart, emiatt már ne edd magad.
Úgy is mondhatnám, ha tényleg egymáshoz illőek lettetek volna, alapból fel sem merül egy ilyen szituáció, hogy a srác ilyen ritkán keres és ez neked rossz. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek de ahogy értelmezem, ez a kapcsolat még be sem indult, már akkor döcögős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!