Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Pár hónapos ismerkedés után múlt héten úgy határoztam, hogy befejezem a sráccal az ismerkedést, mert nem éreztem azt, hogy elég fontos lennék neki. Leírtam neki,hogy nekem ez így már nem jó, mert hogy egy ideje azt érzem, már csak amolyan időtöltés lettem neki, és ezért én ezt befejezem. Semmi választ nem kaptam. Viszont eltelt azóta pár nap, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem kellett-e volna még várnom ezzel a döntéssel, tehát, hogy elhamarkodtam-e vagy sem. Lassan egy hete ennek. Szerintetek hagyjam így, vagy keressem, annak ellenére, hogy semmit se reagált a szakításomra? És ha keressem, akkor mit lehet ilyenkor írni, ami nem hangzik hülyén, azutan, hogy én küldtem öt el?
"hogy nem kellett-e volna még várnom ezzel a döntéssel, tehát, hogy elhamarkodtam-e vagy sem"
Mi a rétes?! Pár hónapos ismerkedés után tudod mi lenne egyedül elhamarkodott?
A házasság és gyerekek. Esetleg a végrendeletedbe foglalni.
Ha max 1-2 hónap alatt nem jut el odáig a dolog, hogy mindketten tisztában vagytok azzal, hogy mit akartok a másiktól, akkor menekülni kell.
2019. ápr. 29. 08:15
2/40 anonim válasza:
Ha hülyét akarsz csinálni magadból, írkálj tovább. Egyértelműen leszar.
2019. ápr. 29. 08:23
3/40 anonim válasza:
Ha semmit sem reagált a szakításra, akkor hagyni kell. Pár hónapos ismerkedés után azért lehetett volna haladni valamerre.
2019. ápr. 29. 08:24
4/40 anonim válasza:
Mondd, hogy csodálatos volt vele a seksz. :D
32/f
2019. ápr. 29. 08:26
5/40 anonim válasza:
Egy minimálisan is érdekelnéd, akár csak szexre is, már írt volna, tartaná a kapcsolatot. Így nem kapcsolatot, még simán szexet sem akar veled.
2019. ápr. 29. 08:28
6/40 anonim válasza:
Nem is reagál rá semmit,még egy érdektelen okét sem arra,hogy ennyi volt részedről.Majd biztos érdekli,hogy most visszatáncolnál.
2019. ápr. 29. 08:29
7/40 A kérdező kommentje:
Bánt, hogy semmit se reagált a szakításomra. Egy barátom mondta, hogy ennek kb.ezer oka lehet:
-vagy ennyire lesz.rja,
-vagy szimplán megbántottam azzal, hogy elküldtem őt,
-vagy egyetért a döntésemmel, mert már ő is hagyni akarta volna, én csak kb.megelőztem vele...nem tudom, hogy mit tegyek, pont ezek miatt
2019. ápr. 29. 08:34
8/40 anonim válasza:
Ha ezek után pincsiként visszkullogsz hozzá, akkor olyan öblöset és jót fog röhögni, hogy csak na. :D :D
Bántja az egódat hogy annyira leszar hogy még válaszra sem méltat, és rögtön vonz emiatt. Kiszámítható, közhelyes reakció.
2019. ápr. 29. 08:37
9/40 anonim válasza:
Na elmondom nektek, 10-ből 9 nő ilyenkor úgy visszatáncol mint annak a rendje, tapasztalat ! :D És tényleg marhajókat lehet röhögni rajta :D Ilyenkor tudja az ember, hogy egy jó éjszakára bármikor talomba rakható.
2019. ápr. 29. 08:44
10/40 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lehet ez taktika a részéről, hogy én könyörögjem vissza magam, ő meg esetleg nagy kegyesen visszafogadna, lehet már csak komolytalanra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!