Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már regòta ismerkedek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robinson801 kérdése:

Már regòta ismerkedek egy lánnyal de még nem talalkoztunk. Elég szélsőseges. Egyszer odáig van értem, egyszer nem. Most azt kérte, hagyjam mert össze van zavarodva. Mit tegyek? Keressem ritkabban hetente egyszer vagy egyáltalan nem?

Figyelt kérdés

2018. nov. 2. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd meg neki ha letisztultak a dolgok a fejében, és szeretne tőled valamit akkor majd keressen meg!
2018. nov. 2. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha adsz okot a szélsőségeire...

Találkozzatok és beszelessetek el.

2018. nov. 2. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szélsőséges egy nő,annak oka van.Tisztázd vele a dolgpkat,mindenkép próbálj nyitni felé.Nem lehet,hogy benned nem biztos?
2018. nov. 2. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Hasonlóban voltam (vagyok). Én vagyok a nő.Pár hónapja beszélgetünk.Nagyon szimpatikus, szívesen megismerném személyesen.Ez valahogy nem jön össze.Ezért én sem tudom merre hogyan tovább?Találkoznotok kellene az mindent eldöntene.
2018. nov. 2. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:
2018. nov. 2. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen.Megtaláltam .Szerintem engem keres🛄
2018. nov. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!