Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni egy olyan személybe, akivel még csak egyszer találkoztunk?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 1. 15:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Nektek van olyan ember akit sosem fogtok elfelejteni, mert közel kerültetek egymáshoz, de mégis elválasztott valami titeket és nem lehetettek egymasei?
2018. ápr. 1. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem még olyanba is, akivel sohasem találkoztunk...
2018. ápr. 1. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szeretni nem mondanám. Először amikor láttam, akkor már olyasmit éreztem, hogy ismerem, ismertem már.

És nem lehet mellettem,

2018. ápr. 1. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen ez van nálam is. Olyan jó volt vele lenni. Sosem éreztem ilyet, mintha már 2000 éve ismernénk egymást. Nincs is ennél rosszabb mikor elválaszt valami a fiútól akit szeretnék.
2018. ápr. 1. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt de a helyzet és a körülmények nem voltak adottak sajnos .Nem felejtettem el még a teljes nevét is tudom sajnos de van vkije ugy tudom hogy szereti igy nem valoszinű hogy ujra össze hoz minket a sors .Eleinte fàjt de most már elfogadtam a helyzetet és tovàbb léptem .
2018. ápr. 2. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A házunk előtt találkoztunk, az apjának volt valami megbeszélnivalója az egyik szomszéddal. Egymásra néztünk, és tiz perc múlva a kertvégi kukoricásben keféltünk. 200 km-re lakott, soha többet nem láttam. Ennek 20 éve. De azóta is melegség önti el a szívemet, ha eszembe jut, és azóta is sajnálom, hogy elengedtem. Hogy nem hittem a villámcsapás szerű szerelemben.
2018. ápr. 4. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!