Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes szerelem létezik, találkozás előtt? Egy gyerekes egyedülálló anya vagyok,35 éves. Soha nem éreztem még ilyent, hogy még nem is találkoztunk, de szeretem. És ez kölcsönös. Rengeteget beszélünk, videóhívással, írásban.
Hamarosan másik országból repül ide hozzám.Én ennek mindig ellene voltam, hogy ilyen nem létezik,erre tessék..
Volt már így valaki? Mi lett a vége?
ne higgy a fanyalgóknak, akik ajjajoznak.
a saját érzéseidet csak te ismered, magadnak higgy.
a technikának hála, épp csak az nem történt meg, hogy megérintsétek egymást, de látjátok, halljátok, olvassátok.
akkor miért ne lehetne ebből szerelem???
lehet, abszolút!!!
Nem pont ez. Mi elsőre élőben találkoztunk, aztán ő hazament, és tartottuk a kapcsolatot. Pár hónap múlva jött hozzám pár napra. Aztán nem sokkal később én mentem ki hozzá szintén pár napra. Összesen 5 hónapig tartott a nagy románc, mert mikor én jöttem hazafelé a vonaton, addigra biztos voltam benne, hogy nem akarok tőle semmi többet. Nem illünk össze, bármennyire is nagy a vonzalom.
Tartjuk a kapcsolatot, mint barátok, volt is azóta nálam, kellemes emlék, de ennyi.
Nekem azóta van férjem, ő még mindig (4 éve) egyedül van. Őszintén szólva nem csodálom.
Létezik, de van rá esély, hogy hamvában halt lesz az első találkozásnál, mivel, hogy van-e kémia az csak ott derül ki.
Alapszabály online ismerkedésnél, hogy amikor pár levél, beszéd után van kölcsönös kedvelés, találkozni kell azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!