Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes szerelem létezik, találkozás előtt? Egy gyerekes egyedülálló anya vagyok,35 éves. Soha nem éreztem még ilyent, hogy még nem is találkoztunk, de szeretem. És ez kölcsönös. Rengeteget beszélünk, videóhívással, írásban.
Hamarosan másik országból repül ide hozzám.Én ennek mindig ellene voltam, hogy ilyen nem létezik,erre tessék..
Volt már így valaki? Mi lett a vége?
Miért érdekel, ki mit írogat neked ide?
Találkozzatok, aztán minden kiderül!
Hasonlóképpen vagyok. De ez ennyi nekem, tovább nincs.
19 es vagyok, akiről írtam annak a családja otthon lakott Magyarországon , ők is kameráztak, de így biztos volt benne a csaj ugye hogy nem hazudik a pasi,mert ugye itt egyedül élt, hàt tévedett! De rengeteg nője volt már akik elől mindent eltitkolt ugye , hoszabb rövidebb ideig...
De nem ez a lényeg , mert lehet téged a sors egy valóban normális férfival hozott össze! Azt kívánom úgy legyen.
Én is utaznék ha úgy vélném megtaláltam a másik felem, ez nem is kérdés. Csak azért próbálunk itt a másik rossz verzióra is rávilágítani. Szóval figyelj oda, olyat ne tegyél amit megbánhatsz később. A pasik simlisek és sajnos több az ,mint aki nem....
Félreértesz, nem azt mondom, hogy ne ismerkedj, hanem hogy jobban kéne vigyáznod magadra, mert van egy gyereked.
Hol él most ez a fazon? És hol fog élni itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!