Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha időt kér, hogy eldöntse, hogy újra szeretné-e kezdeni az ex-szelel, vagy velem ismerkedne inkább, keressem a gondolkodási idő alatt, vagy hagyjam inkább?
Elég nevetségesnek érzem, hogy ilyen helyzetbe keveredtem 25 évesen. A srác 27, az ex szintén 27.
Öt évig voltak együtt, a srác szakitott. Azután ismerkedtünk mi meg, nagyon jól kijöttünk. Most szólt, hogy lehetséges, hogy kibékülnek, de ő egyáltalán nem biztos a dolgában, és engem nem akar elvesziteni. Én azt hiszem, ki fognak békülni most (majd aztán belátják esetleg, hogy nem működik), naponta találkoznak (én más városban élek). Mondtam, hogy csak úgy szeretném vele folytatni, ha lezárta a volt barátnőjével.
Nem tudom mit szeretnék, de nagyon magányos vagyok, és nem szeretnék csak úgy félreállni. Meg szeretném jobban ismerni a srácot. Azt mondta, átgondolja. Hagyjam csak úgy? Köszönöm.
25L
Értem én, hogy magányos vagy, de tiszteld magad azzal, hogy nem mész bele ilyen dolgokba.
Nem biztos, hogy kibékülnek, téged nem szeretne elveszíteni.
Neked nincs olyan érzésed, hogy nincs ló jó lesz a szamár is alapon majd téged választ, ha az exével mégsem jön újból össze a dolog.
Ne legyen igazam, de ezt azért gondold át!
(jártam már így, tapasztalat...)
Köszi a válaszokat! Az ultimátum meg lett adva már, mondtam, hogy ha a másik lányt választja, és nem jön össze, nálam nincs amit keressen. Átgondolja. Persze, hogy nem megyek bele ilyesmibe. Amúgyis eléggé megingott most ez az egész. Átgondolja.
A kérdés arra irányult, elnézést, hogy nem fejeztem ki jól magam, hogy tudok-e tenni valamit annak érdekében, hogy a magam javára forditsam a mérleget, ebben a gondolkodási időszakban?
Igen, töltsd hasznosan az idődet. Foglalkozz magaddal és olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek.
Ja, és semmiképpen se írj neki!
Majd ő keres, ha nagy kegyesen kigondolkodta magát.
Na szemétség ám, amit tőled kér. Teljes bizonytalanságban tart, amíg ő gondolkodik. Ezt nem tudom mégis, hogy gondolhatják egyes emberek komolyan?!
Csak tudja már, hogy mit akar. Vagyis nem úgy tűnik.
Szakít, békülne, téged talonban tart,...
Szerintem egyáltalán ne várj rá.
30/f
Én hagynám a francba, akármennyire is tetszik.
Kicsit hasonló helyzetben voltam pár éve: ahogy elkezdtünk ismerkedni, megjelent a beteges szinten féltékeny ex. Én megmondtam, hogy ha még nem sikerült teljesen lezárniuk, én kilépek a képből, pont azért, mert nem akartam megalázni magam. Állította, hogy nincs semmi, nem akar tőle semmit, nem is beszélnek, elküldte, stb. Jó sok randi után beadtam a derekam, és lefeküdtem vele, másnap megdugta az exét... :)
Akkor is próbáltam óvatos lenni, de a mai eszemmel abban a percben lépnék le, hogy megjelenik egy ex.
Ha te vagyok neki fontos, ultimátum se kell, magától tudná, hogy veled akar lenni, nem vele...
Jajj ne várj rá! Tapasztalat... kétszer égettem meg magam ilyen szituba. az egyiknél szakított a pasi az exxel, nagyon jól megvoltunk, majd láttam, h egyre szomorúbb, de nem akarta elmondani miért... aztán elmondta h ismét képbejött az ex, és nemtud dönteni, várjak rá... vártam, naív 19 éves fejjel, majd visszament az exhez, azóta lett két gyerekük ... a másik esetben, nem tudta feldolgozni a szakítást a pasi, meghódított engem, járni kezdtünk, de az ex árnyékában éltünk, mihelyst felmerült a volt csaj neve egyből érdeklődni kezdett utána, végül én mondtam, hogy hagyjuk mert baromi kellemetlen h az exe a téma egy társaságban, ő meg gülledt szemekkel, nyálcsorgatva hallgatta a sztorikat róla...azóta ha ismerkedem, első dolgom kipuhatolózni, mikor szakított az illető a csajával, és van-e bármilyen közük még egymáshoz. ha frss a szakítás, egyből hagyom az illetőt, többet nem alázom be magam...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!