Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha időt kér, hogy eldöntse, hogy újra szeretné-e kezdeni az ex-szelel, vagy velem ismerkedne inkább, keressem a gondolkodási idő alatt, vagy hagyjam inkább?
Elég nevetségesnek érzem, hogy ilyen helyzetbe keveredtem 25 évesen. A srác 27, az ex szintén 27.
Öt évig voltak együtt, a srác szakitott. Azután ismerkedtünk mi meg, nagyon jól kijöttünk. Most szólt, hogy lehetséges, hogy kibékülnek, de ő egyáltalán nem biztos a dolgában, és engem nem akar elvesziteni. Én azt hiszem, ki fognak békülni most (majd aztán belátják esetleg, hogy nem működik), naponta találkoznak (én más városban élek). Mondtam, hogy csak úgy szeretném vele folytatni, ha lezárta a volt barátnőjével.
Nem tudom mit szeretnék, de nagyon magányos vagyok, és nem szeretnék csak úgy félreállni. Meg szeretném jobban ismerni a srácot. Azt mondta, átgondolja. Hagyjam csak úgy? Köszönöm.
25L
Nem veszed észre, hogy te mindig! csak második lehetsz? Szarik ő rád, vagy ha összejöttök és az ex csettint, szemrebbenés nélkül otthagy érte.
Kell ez neked, most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!