Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Keressem vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Pár hónapos ismerkedés után múlt héten úgy határoztam, hogy befejezem a sráccal az ismerkedést, mert nem éreztem azt, hogy elég fontos lennék neki. Leírtam neki,hogy nekem ez így már nem jó, mert hogy egy ideje azt érzem, már csak amolyan időtöltés lettem neki, és ezért én ezt befejezem. Semmi választ nem kaptam. Viszont eltelt azóta pár nap, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy nem kellett-e volna még várnom ezzel a döntéssel, tehát, hogy elhamarkodtam-e vagy sem. Lassan egy hete ennek. Szerintetek hagyjam így, vagy keressem, annak ellenére, hogy semmit se reagált a szakításomra? És ha keressem, akkor mit lehet ilyenkor írni, ami nem hangzik hülyén, azutan, hogy én küldtem öt el?
2019. ápr. 29. 08:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Nem érdekled, engedd el a dolgot. Nem is értem miért izgatod ezen magad nem tett ő ebbe a dologba semmit. Semmiképp ne keresd, nehogy utána szaladj, mert akkor tényleg nevetni fog rajtad. Így talán elkezdi majd idegesíteni, hogy tényleg elengedted.. ha egyáltalán ennyire érdekelted.
2019. ápr. 29. 13:32
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"régen ez másabb is tudott lenni"

Pár hónapról beszélünk... Az eleje persze, hogy más volt. Mindig az. Aztán vagy kialakul valami komolyabb, vagy elhal. Ebben ennyi volt, kiderült számára, hogy nem akar tőled többet és nem korrekten, de részéről lezárta. És ez meg csak ismerkedés volt, így is túl lett húzva, hónapok alatt sem fejlődött kapcsolattá.

2019. ápr. 29. 14:03
 23/40 A kérdező kommentje:

Nem fogom keresni, meggyőzőek a vélemények.

Ő ezt a vergődést, amit művelek nem látja, nem tudja. Tehát neki az az utolsó infoja rólam, hogy miután lemondta a randinkat, en elküldtem őt a fenti problémára hivatkozva. Ebből, tehát magából a szakításomból ugye neki az kellett, hogy lejöjjön, hogy elegem van, és hogy nem kötődök hozzá, hisz el tudom őt engedni?

2019. ápr. 29. 14:13
 24/40 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha nem érdekled, el sem gondolkodik azon, hogy benned mi zajlik. Megkérdezhetem hány évesek vagytok? Mert túlpörgöd. Nem ez lesz az első, se az utolsó ilyen az életben.
2019. ápr. 29. 14:19
 25/40 A kérdező kommentje:

Én 24 vagyok, ő kicsivel idősebb.

Nem is arra gondolok, hogy azon pörög egyfolytában, hogy mit csináltam,es miert. Mert nyilván nem. Csak maga az, hogy képes vagyok otthagyni öt,akkor annyira nem lehetek odáig erte, ennek csak le kellett jönnie az üzenetemböl, nem?

A kérdésem alapjan tudjuk, hogy ez csak a látszat részemről, de ő ezt nem tudja.

2019. ápr. 29. 14:25
 26/40 anonim ***** válasza:

De mit agyalsz most meg azon, hogy mi jön le meg mi nem jön le, meg mit gondol meg mit nem gondol. Ne vergődj már ezen ennyit, semmi nem is történt köztetek. Mi lesz, ha egy kapcsolatod ér majd véget?

Nem kapart, leépítetted, még annyira sem kapart, felejtsd el.

2019. ápr. 29. 14:42
 27/40 A kérdező kommentje:
Egyik barátom mondja ilyenekre azt, hogy jól tettem, hogy otthagytam, legalább azt el tudom mondani, hogy emelt fővel távoztam. Mert valószínűleg még szarabb lenne most nekem, ha ő hagyott volna ott engem. Így meg legalább az meg maradt nekem, hogy én hagytam a francba.
2019. ápr. 29. 14:47
 28/40 anonim ***** válasza:

Nem is kell ezzel tovább foglalkoznod. Nem úgy állt hozzád ahogy várnád vagy ahogy azt méltónak érzed magadhoz, lezártad ennyi.

Ahogy írták már, még csak annyira se érdekled, hogy esetleg a szex miatt vissza írjon, hogy nem szar le.

2019. ápr. 29. 15:01
 29/40 anonim ***** válasza:
Ugyanebbe voltam en is. Tobb vasat tartott a draga :) azert nem erdekelte nalam se. Eltelt 1 ev, azota nem hagy beken. Megvaltozott blabla ki hiszi mar el? Jol tetted! Ha akar fog meg keresni. Keltsd fel benne a hianyerzetet, ne irj neki. Ha fontos vagy neki annyira fog irni es ez nem ego kerdese. Volt olyan kapcsolatom ahol adtam masodik eselyt ugyanilyen szituba, kar volt! Szoval ne!
2019. ápr. 30. 12:47
 30/40 A kérdező kommentje:

Ha még valakai erre jár, akkor szeretném megköszönni mindenkinek a válaszokat.

Nagyon kétségbe voltam esve, amikor kiírtam a kérdést. Azóta sikerült egy picit megnyugodni, és higgadtabban átgondolni. Arra jutottam, hogy tényleg totál értelmetlen gobdolkodni azon, hogy miért nem kaphattam semmit a lezárós üzenetemre. Egyébként tényleg ezer oka lehet:

× ennyire érdektelen, ahogy itt többen is írtátok

× ő is így látja jónak, csak nincs annak tudatában, hogy udvariasságból azért szokás válaszolni ilyenkor legalább egy olyat pl., hogy " szerintem is így lesz jobb, szia"

× vagy sérti az egoját, hogy el lett küldve, és azért nem reagált, hogy még megbántson utoljára azzal, hogy azt mutatja, hogy le van sz.rva részéről, hogy elküldtem őt

× vagy direkt csinálta, hogy majd én teperek utána, ahogy azt itt páran szintén írtátok

× vagy megbántottam

De bármelyik is van/volt benne, a lényeg, hogy ezt egyedül ő tudja, így fölöslegesen játszottam a gondolatolvasót eddig is...

2019. máj. 1. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!