Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha megbántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megbántam hogy szakitottam az exemmel de nem akarok megalázkodni? Meg már nem hiszem hogy kellenék neki.18L

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 22:56
1 2
 11/13 haemorgen ***** válasza:
Valamelyik közeli ismerősének mond azt, hogy a volt pasidról álmodtál (a párkapcsolati célodat).
2018. szept. 1. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan ismerősőm aki 2x házasodott ugyan azzal a nővel, szóval nincs ebből gond.

Nem kell megalázkodnod, bár az is egy lehetőség, de ha nem megy akkor azt kell kimutatnod, hogy szereted és szükséged van rá, ez mindig beválik.

A büszkeség ami a magyarokra annyira jellemző pedig negatív tulajdonság. Ahogy a mondás tartja: "a büszkeség a hiúság és az önzés mint 3 gonosz nővér kart karba öltve jár".

2018. szept. 2. 07:42
 13/13 jani273 ***** válasza:
Hagyd el az EGO-dat mert ha nincs compromisszum a kapcsolatban az szart se er.
2018. szept. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!