Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek érdemes megálázkodni az ex előtt?
Ha tudod róla, hogy bunkó és így reagálna, akkor tényleg nincs sok értelme megkeresni őt.
Bár nem a világvége ráírni valakire, de nincs is értelme. Minimum akkor keresnék fel ex-et, ha tudnám róla, hogy ő kedves, meg barátias maradt a viszonyunk a szakítás után is. Ha ennyire megutált az exed, akkor teljesen fölösleges írni.
Kicsit gondolkodj el, és vedd alapul az emberismereti tudatosságodat. Mire alapozod azt az elképzelést, hogy hiányzol neki? Az ilyesmi nem úgy működik, hogy egyik napról a másikra hiányozni fog nekem valaki, akit amúgy utálok.
#3 Nem hinném, hogy föltétlenül szarul jönnél ki, ha elmondásod szerint úgy érzed hiányzol neki. Az még jó, hogy nem váltatok el haraggal.
Amúgy mit akartál írni neki? Szerintem semmi rossz nincs abban, ha lazán ráírsz, baráti stílusban.
Ne akarj megalázkodni, meg nem kell azzal jönnöd rögtön, hogy "hiányzik neked", nyugodtan írhatsz valami semlegeset is, arra talán pozitívan reagál. Nem kell azonnal letámadnod őt a szerelmeddel, kezdetben még finomabbra veheted a dolgot.
Az egyik exemet meglehetősen furcsálltam, amikor instant jött a "szeretlek, kívánlak" üzi, az ilyesmit tolakodónak és gáznak tartom. Nem a párom ő... az, hogy az exem, még nem jogosítja fel őt arra, hogy ilyesmiket írjon. Rámírhat normális stílusban is és ha úgy látja, hogy jól egyezünk épp, akkor később előhozakodhat bensőségesebb témákkal is.
Az a baj az emberek amint magányosak rohannának vissza az elcseszett ex karjaiba.
Ha vége lett okkal lett vége, ezt tessék felfogni!
Őszintén, én is azt írnám neki hogy hiányzik xd tudom hogy gáz, de nincs jobb ötletem
#4-es te mit írnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!