Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, hogy egy 3 éves kapcsolatot érdemes lenne befejezni? Nem olyan jeleket kérek, mint "megcsalás" mert azok az esetek egyértelműek.
Jaa, csak azokról nem írtál kérdező. Mondhatná példát min veszekedtek meg hasonlók.
31/f
Hát. Sok jó jelet írtatok, viszont rám, ránk azok nem igazak, legalábbis egyelőre.
Azt hiszem, nálunk olyasmiről van szó, hogy újabban sokat veszekedünk, meg jövőbeni terveink is változnak, inognak.
És ő szerelmes belém, de nekem meg valahogy ezek a külső körülmények tompítják az érzéseimet. És van hogy egy-egy veszekedés közepén azon kapom magam, csak ürességet érzek. Se szerelmet, se utálatot, se barátságot, semmit. Ott és akkor úgy gondolom, az se zavarna, ha véget érne a kapcsolatunk. Pedig igazából nem vagyunk szakításközelben.
Amikor huzamosabb ideig minden király, olyankor helyreállnak az érzéseim.
19 éves voltam, mikor összejöttünk, ő az első barátom. Ő 27. Neki komoly, hosszútávú kapcsolat tekintetében én vagyok az első, de más tekintetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!