Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megismerkedtem valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem valakivel, aki elbeszélte a régi kapcsolatait, kiderült, hogy mindegyik volt párját megcsalta. Érdemes egy ilyenben megbízni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 28. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem
2018. ápr. 28. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Tapasztalatból mondom hogy nem.
2018. ápr. 28. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2018. ápr. 28. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem.
2018. ápr. 28. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Tapasztalatból mondom, hogy nem tudom.
2018. ápr. 28. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
30%
Nekem a nővérem volt ilyen. Az össze barátját megcsalta. Aztán összejött a férjével (13 éve), akivel kezdetben külön országban éltek, de ennek ellenére soha nem csalta meg és azóta se. Legjobb barátnők vagyunk, tudok minden kis apró dolgáról, úgyhogy ez biztos:).
2018. ápr. 29. 04:12
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem semmiképp. Velem egy pszichológushallgató játazadozott (persze azt is említette, hogy megcsalt eddig mindenkit, de engem nem fog... )
2018. ápr. 29. 05:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Férfi, vagy nő az illető? Kivétel nélkül az összeset, vagy azért volt olyat akit nem?
2018. ápr. 29. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Fiatalabb (huszonegynehany eves) koromban en is minden paromat megcsaltam sajnos, mert gyenge jellem voltam, es ahelyett, hogy kileptem volna a mar nem mukodo kapcsolatbol, beleszerettem masba, akivel egy par hetig felreleptem, majd azutan leptem ki az elozo kapcsolatbol. Azt azert hozzateszem, hogy nalam sohasem volt ez az elmentem bulizni es nem birtam magammal tipusu megcsalas. Viszont ilyesmi sok-sok eve nem tortent, es nem is tudnam mar megtenni, sot a mai napig nem dolgoztam fel, hogy anno mit okozhattam masokban..
2018. máj. 5. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. Aki lepontozott írja meg már, hogy mi a problémája a válaszommal? Ennyire unatkozik? Egy pozitív példát írtam le.
2018. máj. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!