Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megbízni a férjemben?
Tanácsot szeretnék kérni igen,amennyiben nem csak lehúzó válaszokat kapok.
Nem tudok megbízni benne,időről-időre előjön ez,és nem mondanàm hogy ad rá okot.Anno adott,”majdnem megcsalt”,de elméletileg nem,bár se erre se arra nincs bízonyitékom.A legrosszabb a hazugság volt,mert éreztem hogy valami nem kerek de végig tagadta.
Egyszerüen képtelen vagyok bizni benne,olyan összeesküvés elméleteket gyártok hogy magam is megijedek.
A mai napig hasonlitgatok hogy a ‘majdnem’ nő vagy én vagyok szebb,mindenki egyhangúan hogy uuuu én ezerszer überelem meg ilyenek,de neki akkor is kellett volna,hozzáteszem a csaj olyan is mindig volt egy szeretője a munkahelyen.
Ennek ellenére ez a dolog lefutott és mindig újra elöjön bennem,de már nem erre a nőre,random bárkire.:(
Szeretem a férjem,de valami nem jó.
Többször hangot adtam ennek,mindig elmondja hogy sosem fog megcsalni,ilyenkor mint valami belső hang rögtön rákontrázok magamban hogy anno is ezt mondta.
Bennem van a hiba?
Szakítsak vele?
Változzak???
Miben tudok hogy ez ne nehezitse meg az életem/életünket?
Huuu, szerintem nagyon nehez helyzetben vagy. Itt senki nem fog neked hasznalhato tanacsot adni, mert senki nem ismer benneteket.
Nehez, mert baratnos beszelgeteseken sem elfogulatlanok a baratnok, ok sem latnak titeket targyilagosan. Erre valahogy magadnak kell rajonnd, a sajat jozan eszedet elocsalogatva (ami ilyen temaban nehez, mert nem az eszunkre figyelunk ilyenkor), es valahogy megtudni, hogy jogosan tartasz-e ettol, vagy tulzott a feltekenyseged. Ha tulzott, akkor en pszichologus segitseget kernem a helyedben, mert a tulzott feltekenysegnek baromi mely lelki gyokerei vannak, nem olyan egyszeru azt "gyogyitani" sajnos, mint amilyennek tunik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!