Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudnék megbízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megbízni a férjemben?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni igen,amennyiben nem csak lehúzó válaszokat kapok.

Nem tudok megbízni benne,időről-időre előjön ez,és nem mondanàm hogy ad rá okot.Anno adott,”majdnem megcsalt”,de elméletileg nem,bár se erre se arra nincs bízonyitékom.A legrosszabb a hazugság volt,mert éreztem hogy valami nem kerek de végig tagadta.

Egyszerüen képtelen vagyok bizni benne,olyan összeesküvés elméleteket gyártok hogy magam is megijedek.

A mai napig hasonlitgatok hogy a ‘majdnem’ nő vagy én vagyok szebb,mindenki egyhangúan hogy uuuu én ezerszer überelem meg ilyenek,de neki akkor is kellett volna,hozzáteszem a csaj olyan is mindig volt egy szeretője a munkahelyen.

Ennek ellenére ez a dolog lefutott és mindig újra elöjön bennem,de már nem erre a nőre,random bárkire.:(

Szeretem a férjem,de valami nem jó.

Többször hangot adtam ennek,mindig elmondja hogy sosem fog megcsalni,ilyenkor mint valami belső hang rögtön rákontrázok magamban hogy anno is ezt mondta.

Bennem van a hiba?

Szakítsak vele?

Változzak???

Miben tudok hogy ez ne nehezitse meg az életem/életünket?

2017. dec. 4. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem volt okod rá akkor Te egyszerűen féltékeny és bizalmatlan típus vagy.Igen,változz,ha tudsz.Ez hosszú távon felőröl és megmérgezi a kapcsolatotokat.
2017. dec. 4. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán felkereshetnél egy szakembert, vagy közösen is elmehetnétek.
2017. dec. 4. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
El kell fejlődnötök egy olyan szintre, ahol már tisztán láthatjátok, hogy mennyire abszurd is volt ez. Ha látod, hogy érti, mennyire értelmetlen volt az, problémáitok megoldásért küzdés helyett, nem lesznek kételyeid többé, csak egy halálotokig fejlődő kapcsolatotok.
2017. dec. 4. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Huuu, szerintem nagyon nehez helyzetben vagy. Itt senki nem fog neked hasznalhato tanacsot adni, mert senki nem ismer benneteket.

Nehez, mert baratnos beszelgeteseken sem elfogulatlanok a baratnok, ok sem latnak titeket targyilagosan. Erre valahogy magadnak kell rajonnd, a sajat jozan eszedet elocsalogatva (ami ilyen temaban nehez, mert nem az eszunkre figyelunk ilyenkor), es valahogy megtudni, hogy jogosan tartasz-e ettol, vagy tulzott a feltekenyseged. Ha tulzott, akkor en pszichologus segitseget kernem a helyedben, mert a tulzott feltekenysegnek baromi mely lelki gyokerei vannak, nem olyan egyszeru azt "gyogyitani" sajnos, mint amilyennek tunik...

2017. dec. 7. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!