Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki megbocsátott a férjének megcsalás után? Hogyan tudtatok megbízni benne?
Tényleg van olyan aki megtud bízni a férjében azok után, hogy megcsalta?
Bár igaz, lehet nem mindegy, hogy egyszeri alkalom volt, vagy hónapokig-évekig tartott és esetleg érzelmeket is táplált a másik iránt.
De te minek is akarsz megbocsátani? Megbocsátanád azt is, ha esetleg beleszeretett? Az nem lenne megalázó?
Már bocs, de tök egyenes volt a férjed, elmondta. Az okosokat, meg inkább mellőzd, hogy hagyjd el!
Félre lépett, nem. Volt egy érzelmi megcsalás, de elmondta. El is titkolhatta volna.
De neked is össze kell kapnod magad, mert lehet többet nem lesz ilyen szerencséd.
Igaz, nem történi ilyesmi, de már sokat gondolkodtam a dolgon.
11 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok, 5 éves gyerekünk van.
A gyerek előtt válóok lett volna bármilyen megcsalás (még a csók is!)
Ma már nem látom ilyen fekete-fehéren a dolgot.
Ha bárhogyan is megtudnám, hogy bárhogyan megcsalt (akár többéves viszonyt), biztosan nem rendeznék jelenetet, ahogyan azt tettem volna évekkel ezelőtt.
Megkérdezném, hogy akkor most mik is a tervei a jövőre nézve, és eszerint cselekednék. Akár még meg is bocsátanék.
(Te jó ég, ha évvekkel ezelőtt tudtam volna, hogy ez lesz a véleményem, tuti azt hinném magamról, hogy meghibbantam!)
És kérdezted a férjed, hogy most mit akar csinálni?
Azzal a nővel akar tovább élni, és téged elhagyni?
Vagy csak téged szeret, és csak egy botlás volt?
Vagy esetleg nyitott házasságot akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!