Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan, aki megbocsátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megbocsátott a férjének megcsalás után? Hogyan tudtatok megbízni benne?

Figyelt kérdés
Tízenéves kapcsolattal rendelkezők válaszai előnyben!

2015. nov. 29. 15:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Akkor megbocsátanék. Én is elfelejtenék mindent. Aztán bizonyíthat.

(Még fiatalkoromban megcsaltak egyszer, akkor azt hittem, hogy meg tudok bocsátani, de nem ment, sőt, én is "visszacsaltam" bosszúból, persze soha nem tudta meg, de szakítottunk is nemsoká. Ma már ez menne, bár biztos bennem lenne egy picit a bosszúvágy...)

2015. nov. 30. 15:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Igyekszem...mar nem is haragszom igazán. Csak fáj még az emlék.
2015. nov. 30. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Biztos sok mindent meglehet bocsátani, de egyet nem értek...ha másnak mondja hogy szeret, másfelé vannak az érzelmei, miért is jó az neked, ha mégis veled marad?

Ennél még az is jobb, ha tényleg megcsalt volna, lefeküdt volna mással egyszer.

2015. nov. 30. 20:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Már elmúlt részéről (ő mondja) és rájött hogy engem szeret, ez csak fellángolás volt. Végülis eszemmel elhiszem, csak bizalmam nincs rendes azóta. Így fenntartással kezelem amit mond. Sokévnyi házasság után megértőnek kellene mutatkoznom...de hol megy, hol nem.
2015. dec. 1. 03:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

" Csak még fáj a gondolat hogy mással csókolózott, másnak mondta hogy szereti...remélem egyszer elfelejtődik"

Ez amit leírtál, megcsalás, ez egyértelmű. Utólag azt mondja, hogy el akarta felejteni, és nem feküdtek le... De rohadt kényelmes! Másrészt, én egy ilyen után el sem hinném, hogy nem volt meg neki a csaj. Ha már a csókolózásnak teret engedett, és annak, hogy szerelmet valljon egy másik nőnek. Nekem nem kéne ezek után az biztos.

Aki pedig azt mondja, hogy megbocsátott, és még bízik is, az saját magát csapja be. Ha valaki elárul, akkor abban soha többé nem bízunk meg.

2015. dec. 1. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg naivság azt gondolni, hogy egy életen át lehet úgy élni házasságban, hogy a feleket nem érinti meg a szerelem szele. Ugyan már. Azt, hogy szerelmes lesz az ember azt nem maga dönti el, arról nem tehet. Amiről tehet az a saját döntése, hogy ebben az esetben mit tesz. A te férjed döntött, téged akar. Felesleges lenne egy házasságot ennyiért felrúgni.Biztos vagyok benne, hogy eddig is sok mindenen mentetek át együtt, ezen is át tudtok. Más lenne a helyzet ha összevissza félre járna, nem mondta volna el stb.
2015. dec. 3. 21:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen ez a realitás. Én nem fogom elhagyni mert nagyon szeretem, kell nekem.
2015. dec. 3. 22:28
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

Ha az ember szerelmes lesz másba a férje/felesége mellett, akkor nem szereti a társát. Szóval mi értelme együtt maradni? Csak mert a megcsaló fél méltóztatott a feleségét választani? Micsoda kegy:D

Ha meg annyira csapongóak az érzelmei, hogy x évenként "beleszeret" másba, akkor az ilyen ne házasodjon. Bár az ilyesmi szerintem nem igazi szerelem, csak fellángolás, de arra elég, hogy a feltétlen bizalmat lerombolja.

Kérdező: mondjuk ha 5 év múlva megint lesz ilyen, azt is tűrni fogod? Aztán még 4-5 év múlva még egy és még egy, azt is? Mert ugye aki hajlamos a hűtlenkedésre, és látja, hogy semmi szankció nem éri csak mert bűnbánóan bevallja, később sem fog aggódni amiatt, hogy elhagyod, és újra meg fogja tenni, s akkor már a szextől sem riad vissza. Már ha egyáltalán hinni lehet abban, hogy most nem történt meg. Mert ugye azt mond amit akar, ami neki kényelmes.

Egyáltalán nem naivitásról van szó. Az igazi, őszinte mélyről jövő szerelem mellett nem fér meg más és kész. Ha igen, akkor nem szeretted igazán soha azt a társat akivel vagy.

2015. dec. 4. 00:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Ha elhiszi, ha nem nincs több esélye. Ezt eldöntöttem magamban. Ha újra történik hasonló arra már nem lesz bocsánat, akkor válunk és vége. De azt is higgyétek el, hogy hosszú házasság és gyerek mellett nem lehet egyből dobni mindent, pláne ilyen dolognál. Nem kurv.ázik, nem volt ezelőtt ilyen mozzanata, így egy lehetőséget még megérdemel. De több esélye nincsen.
2015. dec. 4. 09:19
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 Szó szerint így van.

Csak hiába írtad, hogy "tizenéves...". Ha nem ez az első kérdésed, akkor tudod, hogy idealista tizenévesek, és megkeseredett idősek is vannak itt.

Megcsalt, ez nem vitás. De nem "súlyosan". Furán "hangzik", én is érzem. :-)

Nem gondolnám, hogy rosszul csináltál valamit. Mivel nem feküdt le vele, és még el is mondta, szerintem csak egy kis szeretethiánya van neki. Vélt, vagy valós, azt nem tudom.

A jövőre nézve, szerintem jobb lenne, ha te is kezdeményeznél, és amikor lehet, akkor magadtól a kérése, célzása, nélkül is doromboljál neki. Este, ha lefekszetek, akkor bújjál hozzá, időnként érintsed, egyszóval éreztesd vele, hogy szereted, soha ne mondhassa, hogy nem érzi, a szeretetedet. Hiába mondja sok nő, hogy nem, de a férfiak is érző lények, gondolkodnak, és igénylik a szeretetet, valódi törődést. De pénzért megkapható dolgokra nem vágyunk, csak egy kis elismerésre, rajongásra, a feleségünktől. És a legfontosabb, hagyd, és élvezd, hogy szeressen, érintsen...

2015. dec. 5. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!