Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha megbántam hogy szakitottam az exemmel de nem akarok megalázkodni? Meg már nem hiszem hogy kellenék neki.18L
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 22:56
1/13 anonim válasza:
"nem akarok megalázkodni"
A büszkeség a szerelemben nagyon hasznos
(remélem érted az iróniát)
3/13 anonim válasza:
18 évesen nehogy már úgy viselkedj mint egy 40 éves.
Irány előre, sose nézz hátra. Előtted az élet.
4/13 anonim válasza:
3-as
Pont ettől a mentalitástól történnek az olyanok, hogy egy életen át bánsz valamit
5/13 anonim válasza:
Azért azt nem ártana tudni, hogy miért szakítottál.
6/13 anonim válasza:
18 éves kis csitri vagy! Azt sem tudod még hogy mit akarsz!
7/13 szonata válasza:
Semmiképpen ne alázkodj meg. Tanuld meg a döntéseidet viselni. Lehet, hogy ő is így gondolja és újra közeledik. Ha mégsem, akkor nézz előre, vond le a tanúlságokat.
8/13 anonim válasza:
Az miért megalázkodás, ha bevalja hogy hibázott és sajnálja?
Nyilván nem kell könyörögni, de mivel ő szakìtott neki kell myitnia
22/L
9/13 anonim válasza:
Én nem nagyon látok más utat, mint elmondod az exednek őszintén, hogy megbántad a szakítást, és szeretnéd újrakezdeni. Ez nem megalázkodás. Szerintem legalábbis nem az. Emberek vagyunk, néha hozunk hibás döntéseket. Egyáltalán nem szégyen ezt beismerni. A legrosszabb, ami történhet, hogy elküld melegebb éghajlatra. De akkor is tudod, hogy megpróbáltad, nem gyötröd magad a "mi lett volna ha..." kérdéssel. Az is lehet, hogy sikerül az újrakezdés, meg tudjátok oldani, amiért szakítottál, és még sokáig boldogok lesztek. Egyet ne tegyél: semmiképp se kezdj el játszmázni és "női praktikákat" bevetni. Mindig csak őszintén, egyenesen.
10/13 foregon válasza:
Mikor én 18 voltam az akkori barátnőm ugyan ebben a cipőben járt. Mondta hogy találkozzunk azt sem tudtam mit akar... Aztán meglepetésből a panel alaksorban úgy lesz..ot hogy ilyen kezdeményező szándékot nem lehet visszautasítani szóval megint összejöttünk. Hát mit mondjak lehet ismerni a férfiakat meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!