Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezáratlanak érzem ezt az "ügyet"! De megalázkodni nem fogok miatta, és könyörögni sem akarok neki. Meleg téma, többi lent?!
Figyelt kérdés
Írtam ki egy kérdést régebben,amit linkelni is fogok.P-ről van szó,neki írtam azt a blogot is.Aki elolvassa meg fogja érteni.Szóval a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. és a blog: [link] Mit tegyek?Fogadjam el a válaszát,és hagyjam ennyibe az egészet,vagy próbáljak meg beszélni vele? Mindenkinek köszönöm előre a válaszokat!
16/f meleg
2013. febr. 18. 07:31
1/12 anonim válasza:
Biztos hogy meleg vagy? Ma már egyre gyakrabban hiszik magukat melegnek a fiatalok, mert az divat.
2/12 A kérdező kommentje:
14-15 éves koromban fogadtam el magam! ;) Mindig is tudtam,hogy más vagyok.. Jah bocs nem,divat b.zi vagyok -.-" Nah az ilyen válaszoktól kíméljetek...
2013. febr. 18. 09:03
3/12 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen ember után, mint Brian volt a sorozatban.. kár futni. Saját magadat készíted ki. :(
22l
4/12 anonim válasza:
Az első nagy hülyeséget írt! Csak nem tudom mért lenne divatos a saját neméhez vonzódnia bárkinek is? Ezzel ugyanis együtt jár, hogy nem foghatod meg a párod kezét az utcán és akár még otthon is titkolóznod kell. Tényleg nagyon trendi dolog ez.
5/12 anonim válasza:
08:18
A mai társadalomban még mindig nagyon kínos, ha valaki meleg.
Lenézik őket.
A divattól nagyon messze vannak.
6/12 anonim válasza:
Szentkoronaradio.com oldalon keressetek rá a svéd kutatásra a homoszexuálisokról. Belinkelni nem tudom sajnos. Tanulságos. bár nem teljesen vág a témába. De mikor a saját fülemmel hallom hogy mondja a lány, hogy még nem próbáltam a "melegséget" hát holnaptól az leszek... Elnézést kérek, nem ellened irányult a kérdés, nem is megsérteni szándékoztalak, de egyre többször hallom a "sokan csinálják hát kipróbálom én is" mondatot. Ezért érdeklődtem, hogy a te hozzáállásod is ilyen e, vagy esetleg komoly a "probléma" a linket sem azért küldtem, hogy provokáljak bárkit. Csak azt szerettem volna alátámasztani hogy egyes körökben bizony divat. Mégegyszer elnézést, nem megbántani alartalak.:)
7/12 anonim válasza:
De az megint más, ha valaki meleg egész életében vagy, csak egyszer kipróbálja. A kettő nagyon nem ugyanaz. Attól, mert valaki kipróbálja az, csak kíváncsiság. Ha nem fog tetszeni neki, nem fogja divatból csinálna. Ha meg tetszik neki akkor meg nem teljesen heteró. Én is csókolóztam lánnyal és mégse vagyok heteró.
8/12 anonim válasza:
Mivel nem ismerem a kérdezőt nem tudhatom mióta meleg. Ezért kérdeztem.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,de egy olyan válasz van,ami a kérdésemre válaszol,a többi meg hát cöhh.. Persze mindenki segít,ha elolvassa,és megérti,és elmondja a véleményét.Hogy mióta vagyok meleg? Hát szerintem azóta,mióta élek :D És mikor fogadtam el magam? 14-15 éves koromban,előtte mindig is sejtettem,hogy más vagyok.Szinte csak lány barátaim voltak,míg a többi fiú a kocsikkal játszott,én barbiztam >< xD de komolyan,szerintetek mit tegyek?! Nem szeretnék könyörögni neki,máshol nem is nagyon beszéltem vele,csak fb-n,de ott letiltott -.-
2013. febr. 18. 14:43
10/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe:) ha le is tiltott akkor még arra sem méltó hogy eszedbe jusson.:) tudom hogy nehéz, és kitartást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!