Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezáratlanak érzem ezt az "ügyet"! De megalázkodni nem fogok miatta, és könyörögni sem akarok neki. Meleg téma, többi lent?!
Írtam ki egy kérdést régebben,amit linkelni is fogok.P-ről van szó,neki írtam azt a blogot is.Aki elolvassa meg fogja érteni.Szóval a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. és a blog: [link] Mit tegyek?Fogadjam el a válaszát,és hagyjam ennyibe az egészet,vagy próbáljak meg beszélni vele? Mindenkinek köszönöm előre a válaszokat!
16/f meleg
szeritem az hogy barbiztál abszolút nem volt jele annak hogy meleg lennél (ezt csak te tudod felismerni magadban)
...mivel én is meleg vagyok és ennek ellenére 13 évesen industrial metal-t hallgattam és szinte napi szinten verekedtem sőtt volt egy barátnőm is(aztán elküldtem a rákba mert nem volt izgató a kinézete...) a fiu osztálytársaimmal ellentétben de ezt még valahogy betudtam a többi hülyeségem közé...aztán továbbtanultam új osztály (ráadásul gimi tehát (1 verekedés nem volt egész évben!!)(bár már rég rájöttem arra hogy ha a rosszra rosszal válaszolok ne számítsak jóra ezért én is máshogy próbáltam megoldani a problémáimat (bár mivel mindent a lelkiismeretünkért teszünk csalni se érdemes ami általában verekedést kezdeményezne tehát meg kéne előzni...)))de a lényegre térek (kicsit el"gondolkod"tam tehát mivel új osztályba kerültem annyira összezavarodtam mivel teljesen más törvények vannak egy gimibe (+felvettek egy asperger szindrómást is mert az anyja ott dolgozik és pont én vesztem össze vele)persze én se biztos hogy normális vagyok tehát nem hülyézhetem le de (3.-ig pszichológushoz járt!!!)és mivel így összegződtek a dolgok (és a következményeik) annyira meggyengültem lelkileg hogy egyből belezúgtam a legmenőbb osztálytársamba...a gond csak az volt hogy az a bizonyos személy akiről írogatok egy fiu ez kb.3 hónapja történt(mára fél város tudja hogy meleg vagyok)...tudnék még írni az életemről sok érdekes dolgot de nem biztos hogy midenkit érdekel aki a jővőben"most" ezt olvassa úgyhogy felfüggesztem az élettörténetem elmesélését (ha kedvező lesz a like-k aránya(és visszatalálok erre az oldalra)folytatom...bocsi a fogalmazásért de kicsit késő van már ahhoz hogy a helyesírási készségeimet próbáljamfitoktatni (úgyhogy át se olvastam a leírtakat:D) 14/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!