Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már egyáltalán nem keresem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egyáltalán nem keresem az exem szerintetek elfelejtett?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk még kezdetben írtunk egymásnak vagyis inkább én írtam neki akkor még válaszolgatott. De azóta nagyon sok idő eltelt és azt mondta nekem vagyis abban maradtunk,hogy ha újra akarja majd velem kezdeni akkor írni fog. De a napok csak telnek és nem jelentkezik :( Én arra gondolok,hogy ez csak egy lekoptató szöveg volt a részéről,hogy ha újra akar majd valamit írni fog. Csak így akart távol tartani magától. Tudom már bele kéne törődnöm,hogy vége és őt már úgysem kaphatom vissza. De nagyon nehéz mert még mindig sokat gondolok rá olyan nap nincs,hogy ne jusson eszembe. De ő nagyon hamar túltette magát rajtam :( Bevallom én reménykedtem a mai napig is abba,hogy megkeres és azt mondja szeretné velem újra kezdeni de tévedtem. Mit tegyek,hogy ne gondoljak rá? Lány vagyok és 30 éves.
2018. jan. 15. 16:42
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy 30 évesen már fel kéne fognom,hogy vége és nem kéne reménykednem de én ilyen vagyok. Nehezen tudok tovább lépni hiába. Mindig is gyenge voltam lelkileg és érzékeny már gyerekkoromban is. Meg hát eddig mindegyik kapcsolatban az volt a gond,hogy én ragaszkodtam jobban a páromhoz az én szerelmem mindig erősebb volt mint az övék.
2018. jan. 16. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!