Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Már egyáltalán nem keresem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egyáltalán nem keresem az exem szerintetek elfelejtett?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk még kezdetben írtunk egymásnak vagyis inkább én írtam neki akkor még válaszolgatott. De azóta nagyon sok idő eltelt és azt mondta nekem vagyis abban maradtunk,hogy ha újra akarja majd velem kezdeni akkor írni fog. De a napok csak telnek és nem jelentkezik :( Én arra gondolok,hogy ez csak egy lekoptató szöveg volt a részéről,hogy ha újra akar majd valamit írni fog. Csak így akart távol tartani magától. Tudom már bele kéne törődnöm,hogy vége és őt már úgysem kaphatom vissza. De nagyon nehéz mert még mindig sokat gondolok rá olyan nap nincs,hogy ne jusson eszembe. De ő nagyon hamar túltette magát rajtam :( Bevallom én reménykedtem a mai napig is abba,hogy megkeres és azt mondja szeretné velem újra kezdeni de tévedtem. Mit tegyek,hogy ne gondoljak rá? Lány vagyok és 30 éves.
2018. jan. 15. 16:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Annyira tudtam hogy a sok, könyvet még távolról sem látó proli ki fog akadni a lány szón. :DD Sajnálom hogy tőlem kell megtudnotok, de felnőtt nőnemű személy is nevezhető lánynak anélkül hogy infantilisnak tartanád.
2018. jan. 15. 18:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem egy év nem számít valami hosszú kapcsolatnak, annyira nem nehéz túllépni rajta. Szakított veled, tehát kb. már akkor túllépett, amikor megtette. Ne nézzz a múltba, felesleges, fejleszd magad és vidd előre az életed.
2018. jan. 15. 18:26
 13/21 A kérdező kommentje:
12 es az lehet hogy neked 1 év az semmi de számomra igenis sok volt meg én vele is éltem 1 évig. Tudod minden ember más valaki könnyen túlteszi magát rajta valaki nehezen. Én sajnos a második kategóriába tartozom.
2018. jan. 15. 18:30
 14/21 A kérdező kommentje:
De majd egyszer túlleszek rajta csak idő kérdése. Most már 1 hónapja elmúlt hogy szakítottunk.
2018. jan. 15. 18:32
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Azért ha valaki mélyen szeret valakit és az illető elhagyja az olyan mint ha meghalt volna. Nem könnyű egy ilyet feldolgozni és elfogadni. Könnyen mondjátok hogy lépjen túl rajta 30 éves milyen viselkedés ez meg stb. Nem szép dolog tőletek. Úgy gondolom nektek is volt olyan kapcsolatotok amikor nagyon szerelmesek voltatok ha meg nem volt ne dobáljátok ilyen könnyen a szavakat. Nyílván tudja a kérdező hogy már nincs esélye tudja hogy már nem kell a volt párjának csak ezen nehezen teszi magát túl az ember. Keresi magába a hibát vajon mit rontott el hogy ezt érdemelte. Majd túl jutsz rajta kérdező csak idő kell hozzá. Ne fordulj magadba.
2018. jan. 15. 18:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem az idő fog segíteni, hanem te magad vagy a kulcs. Ha te nem teszel semmit, akkor mégis min fog az idő változtatni? Semmin, elárulom.

Viszont, ha te napi szinten teszel azért, hogy lezárd a múltat, tanulj belőle, akkor ez fog neked segíteni és túllépni rajta.

Egy év valóban nem olyan hosszú idő, hogy hónapokat kelljen gyászolni és őrlődni rajta.

Szóval, itt az új év, új élet, új lehetőségek. Tűzz ki célokat, legyen motivációd, akaratod megvalósítani őket, küzdj értük.

2018. jan. 15. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:
attol, h 30 eves, miert ne remenykedjen???En is 30 eves no vagyok, es en is nemreg szakitottam, es faj...Es bar nem akarok kibekulni, de kinzom sajnos magamat, hogy gondol-e ram, hianyzok-e neki...
2018. jan. 16. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:

A te életed, a te döntésed, a te felelősséged. Azzal meg kérlek ne dicsekedj, hogy még kínzod is magad. Mazochista vagy talán? Élvezed, hogy saját magadnak okozol fájdalmat?

Nem vagy követendő példa.

2018. jan. 16. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Megis mi ebben a dicsekves???Nem akarok peldat se mutatni..Csak felhaborodtam, h ha vki 30 eves, akkor nem lehetnek erzesei??Nem viselkedhet meggondolatlanul esetleg???
2018. jan. 16. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Idézőjeles dicsekvés. Bocsi, ha nem tettem idézőjelbe, azt hittem eléggé egyértelmű volt.

Mi értelme annak, hogy valaki meggondolatlanul viselkedjen teljesen tudatában annak, hogy felesleges az egész?

Félreérted. Egy 30 évesnek is vannak érzései. Azonban saját magának teljesen felesleges rosszat és fájdalmat okozni, ennek mi értelme is van? Semmi.

Egy 30 éves azért eléggé érett agyilag, hogy tisztában legyen azzal, hogy mi a helyes és mi a helytelen, és elkerülje azt, hogy meggondolatlanul viselkedjen, hisz már eléggé tájékozott, tapasztalt, hogy az ilyeneket könnyen elkerülje.

Nagyon sokan úgy mennek bele egy párkapcsolatba, hogy fogalmuk sincs, hogy mi is az a párkapcsolat. Fogalmuk sincs, hogy egy férfi teljesen másképpen kommunikál, gondolkodik, mint egy nő.

Ideje lenne már mindenkinek felébredni és használni a könyveket, amiket a szakemberek írnak párkapcsolat és kommunikációs témában. Ezeket elolvasva a hibákat elkerülhetjük.

És ha vége egy kapcsolatnak, akkor nem akarjuk majd újra kezdeni (mert pluszba az elsajátított önismerettel tudjuk, hogy mit hibáztunk, miért is lett vége a kapcsolatnak) és nem akarunk azon siránkozni, mint a kérdező is, hogy macska-egér játékot játszani még a végén, ami tulajdonképpen csak felesleges körök.

Ajánlanám mindenkinek Allan és Barbara Pease, Dr. Almási Kitti, Dr. Csernus Imre, Bagdy Emőke..stb. műveit.

2018. jan. 16. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!