Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtett randi után bocsánatot kell kérni? Ti szoktatok? Vagy inkább a kínos szitu elkerülése végett tiltjátok a személyt fb-ről meg a számát is?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:29
1/8 ~OnLány~ válasza:
Gyerekes viselkedés volna tiltani.Legyél annyira férfi,hogy bocsánatot kérsz tőle,talán akkor még kaphtsz egy újabb esélyt. Az a minimum,hogy elnézést kérsz,szerintem.
2/8 anonim válasza:
Kérj bocsánatot! Ha letiltod azt hiheti, hogy valami komoly bajod volt vele. Ez meg ugyan kínos, de előfordulhat bárkivel.
3/8 anonim válasza:
"Ti szoktatok?"
Nem, nem szoktam elfelejteni dolgokat. FONTOS dolgokat meg főleg nem feledem el, hisz az ember várja a randit, hogy láthassa a neki tetsző embert.
4/8 anonim válasza:
Engem csak az érdekelne, hogy hogyan lehet egy randit elfelejteni? :D De tényleg!
Azt azért úgy várja az ember, meg készül rá, nem? :)
5/8 VirágésBence válasza:
Gyerekes letiltani, bocsánatot kérsz, aztán vagy tűröd, hogy elhord mindennek, vagy elnéző
6/8 anonim válasza:
Igazából tökmind1, mit csinálsz, úgysem látod többet. Minek is látnád, neked sem fontos, azt nem felejtenéd el, aki tényleg érdekel.
7/8 anonim válasza:
úgy korrekt, ha bocsánatot kérsz, és leírod, hogy sry, elfelejtetted. ha megbocsát megbocsát, ha nem, akkor nem. nem kell ezt túl ragozni.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán hogy a túróba lehet egy ilyet elfelejteni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!