Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet neki hogy nem foglalkozhatunk egymással? Vagy már rég elfelejtett?

Figyelt kérdés

Fiuk tegyük fel tetszik nektek egy lány, ti is tetszettek neki, megakarjatok egymást ismerni, ki mondjátok egymásnak hogy nekem te kellesz stb , csók, de utána végül több nem lehet, milyen érzés ez nektek?

Én kb ilyen helyzetbe vagyok. Én vagyok a lány. Nekem borzasztó érzés hogy nem lehetünk együtt. Nem is beszélünk ektuntuntunk egymás eletebol.

Nem látjuk egymást semmi.

Olyan kíváncsi vagyok hogy neki ez milyen lehet.

November óta szenvedek miatta, ő vajon már rég elfelejtett?

2017. febr. 4. 23:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért nem lehetsz vele? Tini vagy és családja megtiltotta vagy mi?
2017. febr. 4. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy elfelejtett de az is lehet ,hogy ő is ugyanúgy szenved miattad.

De miért nem lehet semmi?

Mindent meglwhet oldani ha akarjátok és ha szeretitek egymást.

Írj neki vagy hívd fel vagy találkozzatok személyesen és beszéljétek meg.

Ha mindketten ugyanazt érzitek akkor oldjátok meg ,hogy együtt legyetek.

Felejtsetek el minden indokot ami miatt nem működhet és csak arra az egyre koncentráljatok ami miatt igenis működhet.

Sok sikert!

2017. febr. 5. 00:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem lehettünk együtt , de ha igazán akarnánk egymást mar rég együtt lennénk és nem felnénk mert most minden csak kifogás.

Valahol mélyen azt érzem neki is rossz, de ha rossz lenne neki felhivna megtudná valahogy oldani de semmi. És nem azt várja hogy én keressem, de ez hosszú és bonyolult.

2017. febr. 5. 00:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Hónapok óta nem keres, lehet lezárta a történetet, próbálj tullepni rajta. Miért nem lehettek együtt?

Ez azért egyáltalán nem mindegy!!! :)

2017. febr. 5. 00:28
 5/13 A kérdező kommentje:

Én már a csók előtt is éreztem hogy belé fogok szeretni, aztán miután csókoloztunk mondtam neki hogy "beléd fogok szeretni" és o erre "nem az a lényeg" vagy valami ilyesmit mondott.

Aztan láttam hogy gondolkozik....

Szerintem ő is érezte amit én, ki is mondta hogy nekem te kellesz. De azóta sok minden történt. Azt mondta majd keres, majd beszélünk, de semmi.

Nem tudom mit gondol. Az eszébe sincs hogy találok mást? Nem kell más de ez eszébe se jut.... Ha jelentenek neki valamit nem érdekelne semmi bízna bennem én velem lenne

2017. febr. 5. 00:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Utolsó de így zárja le hogy a másik meg nem is tud róla?

Nem keres nem kellesz neki ez oké, de tudom hogy kellettem neki, ez elmúlik egyről a kettőre?

2017. febr. 5. 00:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszodbol az jött le, kicsit tulkomplikalod a dolgot.

Egy csók, és más semmi?

Erre nem építenek "várat".

Szerintem, ha akarna valamit, keresne.

De még mindig nem árultad el, miért nem lehetnetek együtt?

2017. febr. 5. 00:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Semmi komoly, lényegtelen ha akarná megtudná oldani. Sok volt a félreértés hazudozás is.
2017. febr. 5. 00:41
 9/13 anonim ***** válasza:

#4 #7 vagyok.

Így zárja le?

Lehet.

Mióta ismered a srácot?

Azt írod semmi komoly, de... félreértés? Meglehet beszélni.

Normális kommunikáció kell hozzá.

A hazudozás már más dolog.

Kérdés ki kinek hazudott és mit?

2017. febr. 5. 00:46
 10/13 A kérdező kommentje:
De mikor legutoljára beszéltünk azt mondta majd keres , akkor miért mondta ezt ha nem fog már keresni?
2017. febr. 5. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!