Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet neki hogy nem foglalkozhatunk egymással? Vagy már rég elfelejtett?

Figyelt kérdés

Fiuk tegyük fel tetszik nektek egy lány, ti is tetszettek neki, megakarjatok egymást ismerni, ki mondjátok egymásnak hogy nekem te kellesz stb , csók, de utána végül több nem lehet, milyen érzés ez nektek?

Én kb ilyen helyzetbe vagyok. Én vagyok a lány. Nekem borzasztó érzés hogy nem lehetünk együtt. Nem is beszélünk ektuntuntunk egymás eletebol.

Nem látjuk egymást semmi.

Olyan kíváncsi vagyok hogy neki ez milyen lehet.

November óta szenvedek miatta, ő vajon már rég elfelejtett?

2017. febr. 4. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Meggondolta magát, másik csajnak csapja a szelet... stb.

Ki tudja?

Mióta ismered?

Tán évek óta?

Jól ismered az embert?

2017. febr. 5. 01:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Az emberek sok mindent mondanak.A tetteit nézd, hogy mit csinál.
2017. febr. 5. 01:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Semmit
2017. febr. 5. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!