Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ti meglepődnétek ha randira hívnának és nektek kéne fizetni mindent? A férfi "elfelejtett" pénzt vinni magával.
Meglepődnék az biztos.
Főleg ha nem ajánlja fel, hogy akkor inkább sétáljunk egyet.
Első randin ultragáz. Sok rossz tapasztalat után arra tippelnék, hogy direkt volt.
Ma már hihetetlen dolgokat kitalálnak a pasik, csak hogy kàvét se lelljen
Igen, meglepődnék. A meghívó félnek "illik" legalább a saját részét állnia.
De nálam az a szabály amit előre le is fixálok, hogy aki meghív az állja a költségeket. Ez nekem nagyon praktikus, mert nincs gond abból, hogy meghívnak egy drága étterembe és pl nem tudom állni a részem sem. Ha randi programot szervezek akkor a büdzsémnek megfelelő helyre hívom el őt, és nem kell a pénzen garasoskodni. Az anyagiak nagyon be tudják árnyékolni egy randi sikerét.
Velem megesett ez a szitu a volt barátommal. Nagyon jól adta elő, nem lepődtem meg, nem is gondoltam szándékosságra. Ő hívott meg moziba, így mondtam neki, hogy szerencséd van, mert van nálam annyi pénz, hogy ki tudjam fizetni a jegyeket.
Utólag mondta, hogy próbára akart tenni. Nem igazán értettem, mit nyert ezzel, mert ismert már egy ideje, ismerte a pénzhez való viszonyomat. Az a típus vagyok, aki szereti megkeresni azt a pénzt, amit aztán elkölt, utálok másokon élősködni.
De ez az egész "próbára tevés" eléggé taszított. Voltak egyéb hülyeségei is a kapcsolatunk alatt, ez csak az egyik ilyen volt.
Meglepődnék!
De nem ez lenne életem leggázosabb randija, szóval így igazából nem is tudom, hogy különösebben meglepne-e a dolog. :D
Aki ezt tesztnek szánja, arról meg van a véleményem.
Először is ha valakit meghívsz,akkor a meghívónak illik állni a költségeket, mert Ő van tisztában azzal, hogy ez mennyibe is fog kerülni. Másodszor, előbb hagynám ott a személyimet, az órámat, a telefonomat, mint hogy a partneremmel fizettessem a számlámat. Harmadszor meg ennél átlátszóbb kifogást szerintem ki sem lehetne találni.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!