Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a férfi már így az első randin?
Neten ismerkedtünk meg vagy 3 hete beszélünk szinte napi szinten chaten.Már akkor felhozta a találkozás lehetőségét.De csak később kb.1 hét mire talizunk mert az otthonától távol dolgozik.
Úgy volt én megyek az ő szülővárosába csak közben betegeskedtem és mondtam hogy nem tudok menni.Erre mondta hogy jön ő.Ezt randit úgy gondoltam hogy a városban találkozunk és beülünk valahová.De közölte inkább az én házamban randizzunk.(A szüleimmel élek)Én az első randin nem akarnám bemutatni a szüleimnek
A legcikibb az hogy egy rendes közeli képet nem láttam róla.Fészén is úgy van megcsinálva hogy ne lehessen ráközelíteni.Az öccsével 2 éve levelezek fészen.Aki amúgy egy régi barátom kollégája akivel már nem tartom a kapcsolatot.A hab a tortán hogy a férfi anyja is bejelölt fészen.Igaz jót beszélgettünk..
Ő 27 éves.21/N
Ismeretlent soha nem hívunk a házunkba.
Vajon mit akar? Megdugni.
És ha belép az ajtón, de már akkor rájössz, hogy valójában nem is az eseted, egyből be is mutatod a szüleidnek?
Kedves anya és apa, ő itt xy akivel régóta chatelünk, igaz még soha nem láttam, de ő lesz a pasim...
Ne vidd haza ne mutasd be semmiképp.
Ahogy irtad hogy valahova uljetek be aztan maszkaljatok de semmikepp ne vidd haza.
Ha neki nem tetszik akkor annyit mondj hogy: akkor nem találkozunk!
Neked ugy tűnik hogy most már annyira nem tetszik ez a pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!