Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány visszautasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány visszautasítás után beszél nekem a pasijáról, az azt jelenti hogy elfelejtett?

Figyelt kérdés
csak annyit mondott, hogy munka - pasi rendben. De lehetne annyi érzelmi intelligenciája, hogy az akit elutasitott (és látta rajtam hogy megszenvedtem) annak ilyet nem mond. Talán elfelejtett engem?
2017. ápr. 22. 02:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ejj... minek próbálsz közeledni felé megint, te fickó.

Ha pasasfronton szerinte feléd rendbe' van, hát rendbe' van. Nincs dolgod vele.

2017. ápr. 22. 04:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehetne annyi érzelmi intelligenciája, de nincs.

Én is belefutottam már ilyesmibe, és ezért is vallom azt, hogy aki lerázott, azzal utána nincs jópofizás, "barátkozás", mert akit megszerettem és visszautasít, azt nem fogom vigasztalni egy habos kávé mellett, ha szemét volt vele, akit helyettem választott...

2017. ápr. 22. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!