Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagynátok a munkahelyeteket, ha a párotok kérne rá?
Figyelt kérdés
Elég jó munkaheelyem van, de a főnököm a volt párom. Nem akarunk egymástól semmit, mindkettőnknek kap csolata van. A párom pedig még 1 év után is féltékeny, és ha pl. Új ruhát veszek, akkor megkérdezi, hogy ugye ebben nem fogsz dolgozni menni, meg ezt az új bugyit nem neki veszed fel, meg ilyenek. Most meg kitalálta, hogy hagyjam ott a munkahelyem, mert őt egyre jobban zavarja az exem.2017. jún. 9. 15:43
11/18 anonim válasza:
Nem. Az ő munkahelyére meg eleve nem mennek.
12/18 anonim válasza:
Ha a férjemet kihelyezné a cége külföldre valami fantasztikus lehetőség kapcsán és arra kérne, hogy tartsak vele és váltsak munkahelyet, akkor belemennék szerintem, mint ahogy ő is, ha velem történne ez.
Ha azért hisztizne érte, mert féltékeny, egyértelműen nem, cserébe azonnal otthagynám, mert számomra az egyik legundorítóbb dolog egy kapcsolatban a féltékenység, nem tűrném semmilyen szinten. Az ő munkahelyére pedig még úgy sem mennék, hogy szuper a kapcsolatunk, nem pedig egy ilyen rossz vicc, mint a tiétek.
13/18 anonim válasza:
Az én férjem otthagyta a munkahelyét értem, értünk. Kicsit más helyzet volt, mint a tiétek. A férjem sem érezte már jòl magát a munkahelyén, meg a házasságunknak sem tettek jót a munkakörülmények. Így váltott.
14/18 anonim válasza:
Én főleg azt látom gáznak, hogy nem az elején zavarta, hanem egy év után is csak erősödik a féltékenysége.... mi lesz ebből 5 év múlva? Szerintem az utcára se fog kiengedni.
16/18 anonim válasza:
A faxt hagynán ott, illetve a pasit, nem a munkám. Mégis mit képzel magáról? :)
17/18 anonim válasza:
Nem hagynám ott. Megbeszélném vele. Eleve zavarna, hogy ezzel a viselkedésével nem bízik bennem.
Csak akkor váltanék munkahelyet, ha jönne egy kedvezőbb lehetőség, amiért megéri. Ilyen kis féltékenykedés miatt nem.
18/18 anonim válasza:
Szia, megkérdezhetem, hogy végül otthagytad a munkahelyed, vagy mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!