Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhesek lennétek, otthagyn...

Ha terhesek lennétek, otthagynátok a dohányos munkahelyeteket?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent a dohányos munkahely? Irodában dolgozom, terhes vagyok, a kolléganőim kimennek cigizni az iroda elé, tehát nem mondtam fel.

De nálatok bent cigiznek? Annak ellenére, hogy tudják, babát vársz?

2014. jún. 5. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "dohányos munkahely"? Ma már szinte mindenhonnan kivannak tiltva a dohányosok, a kijelölt helyükre meg nem kell velük menned.
2014. jún. 5. 15:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem terhesen sem tudnék napi 8 órát olyan helyen ülni, ahol dohányoznak... Ha meg ilyen rövidebb folyosói vagy bejártnaál lévő füstölgések mennek, az meg olyan dolog, hogy ha lemegyek közértbe, sajnos akkor sem tudom kikerülni, mert a buszmegállótól kezdve a parkon át a fodrász üzletek előtt elsétálván mindenütt bagóznak sajnos.

De ha egy légtérben velem ülők nyomatnák a füstöt, akkor azt így sem, terhesen meg pláne nem tűrném.

2014. jún. 5. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is dohányoznak az irodában, hiába tilos...

De azt legalább megkérheted, hogy ne abban a szobában tegyék, ahol te vagy. És nemcsak a terhesség miatt, hanem amúgy is taplóság.

2014. jún. 5. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert még a szagát sem bírtam terhesség alatt, annak ellenére, hogy előtte cigiztem, ráadásul veszélyezteti a baba egészségét is, persze előtte megkérném a munkatársaimat, hogy menjenek ki cigizni, hátha belátóak.
2014. jún. 5. 15:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nem terhesen sem tűrném, hogy mellettem dohányozzanak, ami amúgy is tilos.
2014. jún. 5. 15:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Terhesen nem nagy buli kilépni a munkahelyről. A nőgyógyász állományba rakhat, a munkaviszony és a járulékfizetés megmarad.
2014. jún. 5. 15:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ki vannak tiltva, csak éppen nem tartják be, nem érdekli őket.
2014. jún. 5. 16:05
 9/14 A kérdező kommentje:
..és igen taplók, nem érdekli őket semmi kb.
2014. jún. 5. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
Ritka nagy tahó kollégáid vannak. Én otthagynám az egészet a francba. Nem terhesen sem viselném el, hogy mellettem bagózzanak.
2014. jún. 5. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!