Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Otthagynátok a munkahelyeteket...

Otthagynátok a munkahelyeteket egy másikért, ami jobban fizet, viszont nehezebb a munka?

Figyelt kérdés

Jelenleg irodán dolgozom, és felajánlottak egy másik munkát, az viszont gyári meló lenne, 3 műszakban, de havi 30e-rel többet keresnék.

Ti hogy döntenétek?

2011. febr. 7. 21:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha a végzettségemnek megfelelő munkát végzek és szeretem és nem létszükséglet az a pénz, akkor nem hagynám ott. Az én életem a munkám,imádom, nekem lételemem, de a szükség nagyúr.
2011. febr. 7. 21:22
 2/22 A kérdező kommentje:
Ha családod lenne akkor is maradnál egy kevesebbet fizető munkahelyen?
2011. febr. 7. 21:24
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

Istenem, melyik városban van ez a gyári munka???

Komolyan érdekel!!

2011. febr. 7. 21:24
 4/22 A kérdező kommentje:
:) Szabolcs megye
2011. febr. 7. 21:25
 5/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, mert nem vagyok gyerektervező, én világ életemben karrierista voltam, nekem ez az életem. Biztosan másképp gondolnám, ha éhes lenne a gyerekem vagy sírna, hogy nem olyan szépek a ruhái, de akkor is csak utolsó lehetőségként, ha már más nem jöhet szóba.
2011. febr. 7. 21:26
 6/22 anonim ***** válasza:
67%

gyári munka,és 30 fizet többet szabolcsban? az minimum 110ezer...

szabolcsi viszonylatban mennék amint lehet...

(kivéve ha a férjed olyan jól keres h nem számit az a 30 ezer...de akkor a kérdés se lenne feltéve)

2011. febr. 7. 21:28
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

meg kéne nézni a többi körülménytg is. Mennyire hosszú távú a munka (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új), van-e perspektíva, előrelépési lehetőség (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új helyen), milyen a környezet (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új helyen)) stb stb.

a pénz nem mindig a legfontosabb, bár a 30 ezer (ha tényleg annyi, nem pedig etetés), az azért elég határozott különbség. Talán megpróbálhatnál a jelenlegi helyeden kicsit érdeklődi a jövődről a főnöködnél, netán fizetésemelést is kérni.

2011. febr. 7. 21:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

De sima összeszerelő, vagy szakmunka?

Bocsi, de épp munkát keresek, mert már alig van ennivalóra is és a közelben lakom.

Amúgy a 3 műszak nagyon kimerítő, ezt nem is lehet elmagyarázni ha még nem dolgoztál így.

Én csak akkor mennék ilyen helyre, ha a kényszer hajt - mint pl. most... - de amúgy sokkal jobb az egészséged szempontjából a nappali irodai munka.

bár ott meg a vállad fájhat a sok görnyedéstől...tornáztasd a karjaid amikor csak eszedbe jut!

2011. febr. 7. 21:30
 9/22 A kérdező kommentje:
jelenleg 60e-ret keresek, és 90-et keresnék 3 műszakban a gyárban. Azért csak 60e-ret, mert itt ennyit ajánlanak, ha elfogadod, oké, ha nem, akkor lesz helyetted 50 másik ember, aki minimálbérért bevállalja. Pedig titkárságvezetőként végeztem főiskolán...
2011. febr. 7. 21:35
 10/22 A kérdező kommentje:

Már dolgoztam 3 műszakban fiatalabb koromban, és épp azért mentem tovább levelezőn tanulni, hogy ne gyárban kelljen dolgoznom.

Egyébként merre laksz?

2011. febr. 7. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!