Otthagynátok a munkahelyeteket egy másikért, ami jobban fizet, viszont nehezebb a munka?
Jelenleg irodán dolgozom, és felajánlottak egy másik munkát, az viszont gyári meló lenne, 3 műszakban, de havi 30e-rel többet keresnék.
Ti hogy döntenétek?
Istenem, melyik városban van ez a gyári munka???
Komolyan érdekel!!
gyári munka,és 30 fizet többet szabolcsban? az minimum 110ezer...
szabolcsi viszonylatban mennék amint lehet...
(kivéve ha a férjed olyan jól keres h nem számit az a 30 ezer...de akkor a kérdés se lenne feltéve)
meg kéne nézni a többi körülménytg is. Mennyire hosszú távú a munka (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új), van-e perspektíva, előrelépési lehetőség (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új helyen), milyen a környezet (mind a jelenlegi, mind pedig az esetleges új helyen)) stb stb.
a pénz nem mindig a legfontosabb, bár a 30 ezer (ha tényleg annyi, nem pedig etetés), az azért elég határozott különbség. Talán megpróbálhatnál a jelenlegi helyeden kicsit érdeklődi a jövődről a főnöködnél, netán fizetésemelést is kérni.
De sima összeszerelő, vagy szakmunka?
Bocsi, de épp munkát keresek, mert már alig van ennivalóra is és a közelben lakom.
Amúgy a 3 műszak nagyon kimerítő, ezt nem is lehet elmagyarázni ha még nem dolgoztál így.
Én csak akkor mennék ilyen helyre, ha a kényszer hajt - mint pl. most... - de amúgy sokkal jobb az egészséged szempontjából a nappali irodai munka.
bár ott meg a vállad fájhat a sok görnyedéstől...tornáztasd a karjaid amikor csak eszedbe jut!
Már dolgoztam 3 műszakban fiatalabb koromban, és épp azért mentem tovább levelezőn tanulni, hogy ne gyárban kelljen dolgoznom.
Egyébként merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!